Živí mrtví: Finále šesté řady vyrazilo představitelce Carol dech

Bude to zřejmě hodně drsná podívaná.

Závěr šesté řady The Walking Dead už není tak daleko, dočkáme se ho třetího dubna. A tvůrci a herci se nás čím dál intenzivněji snaží přesvědčit, že to bude něco, po čem se slabší kusy budou muset nechat hospitalizovat na psychiatrii.

S největší pravděpodobností to má souvislost s tím, že se blíží představení Negana (Jeffrey Dean Morgan). A pokud se tvůrci budou držet komiksu, tak dojde opravdu k jedné velmi nepěkné věci. Nebo se možná dočkáme úplně jiné situace, než, kterou znají fandové kreslené předlohy, ale tak jako tak to asi bude pěkné "masíčko". Potvrzuje to i Melissa McBride, která v seriálu hraje bývalou domácí puťku a aktuálně jednu z nejdrsnějších postav Carol:

"Bylo to opravdu velmi temné. Poté, co jsem to dočetla, jsem nebyla schopná mluvit. Měla jsem pocit, jako bych spadla do černé díry." 

Pokud herečka nepřehání a doufejme, že ne, pak to asi bude opravdu hodně drsný zážitek. Přece jen, už jsme byli svědky hromady smrtí, takže herci jsou na depresivní momenty zvyklí. A pokud události ze závěru šesté řady Melissu rozhodily, pak to nebude jen tak.

Nebudu lhát, jsem opravdu zvědavý a doufám, že nás herci a tvůrci netahají za fusekli a nakonec nedojde k tomu, že budeme zmateně přemýšlet o tom, proč dělali kolem finále takový humbuk, když se v něm vlastně nic hrozivého nestalo.

Na odpověď si ještě pár týdnů počkáme.

Co myslíte, že se v závěru šesté série odehraje?

Zdroj: Comicbook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat