Vikings: Představitel Bjorna o tom, jaké to natáčet scénu s medvědem

Jaké to bylo stanou tváří v tvář chlupaté bestii?

Medvědi jsou očividně aktuálně v módě. Jeden se objevil ve Hře o trůny, své si touhle chlupatou bestií užil Leonarda DiCaprio v REVENANT Zmrtvýchstání a síly s nim poměří i Bjorn (Alexander Ludwig) v seriálu Vikings.

Jaké to vůbec je, postavit se proti obrovskému zvířeti, které je sice vycvičené, ale ani tak to není naprosto bezpečné? O to se Alexander podělil pro server Zap2It:

"Pro medvěda tam byla cesta, která vedla od jeho přívěsu na natáčení a byla obklopená elektrickým plotem. Když jsem natáčel, když jsem byl poblíž medvěda, tak tam plot nebyl. Byla tam jen šňůra, o které si ale medvěd myslel, že je to elektrický plot. Neustále jsem říkal producentům, ´Pánové, nemůžu se dočkat, až přepíšete konec souboje s medvědem, kdy medvěd dostane hlad a uvědomí si, že tam není elektrický plot." 

Musí se nechat, že herec má pro strach uděláno. Spousta lidí by se asi necítila nejlépe, kdyby je od medvěda dělila jen obyčejná šňůra na prádlo. Ale Alexander ne, ten byl naopak nadšený, že si může zahrát s velkou hvězdou:

"Prozradím, že medvěd byl lepší herec než já a byl velmi precizní. Jsem velký fanda jeho práce, byl například ve ´Zprávaři." 

Pokud jde o to, kde se natáčelo, tak to bylo v Kanadě. A přestože to nebyla úplná procházka růžovým sadem, Ludwig na to vzpomíná v dobrém:

"Nemůžete zfalšovat krajinu jako je tahle. Vydáte se tam proto, že to přidá seriálu na uvěřitelnosti. Lidé museli přežít v děsivých podmínkách a je příjemné ukázat něco málo z toho, co to obnášelo." 

Na další díl skvělého historického seriálu se můžeme těšit už 10. března.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat