Teorie velkého třesku: Budou mít Penny a Leonard mimčo?

Malého krásného génia? POZOR, SPOILERY!!!

Všichni fandové seriálu The Big Bang Theory vědí, že Howard (Simon Helberg) a Bernadette (Melissa Rauch) čekají caparta. A tak přišla na přetřes i otázka, zda se něčeho takového dočkáme i v případě Leonarda (Johnny Galecki) a Penny (Kaley Cuoco). V tomto případě ale nemají tvůrci v plánu návštěvu čápa a to hodně dlouho. Prozradil to showrunner Steve Molaro:

"Realisticky, kdyby měli Penny a Leonard dítě, dítě by začalo pozměňovat DNA pořadu mnohem dramatičtěji, než dítě Howarda a Bernadette." 

To je samozřejmě pravda, ať se to někomu líbí nebo ne, Penny a Leonard jsou přece jen výraznějším párem než druzí zmínění. Je tak od tvůrců rozumné, že tomu chtějí dát čas. Navíc, kdyby se další capart objevil chvíli poté, co bylo odhaleno, že přírůstek do rodiny čekají Bernadette a Howard, spousta diváků by asi nebyla nadšená, protože už takhle se objevují stížnosti, že Teorie velkého třesku je víc o vtazích než o "geekovských" věcech.

Asi se tak nenajde příliš lidí, kteří budou protestovat proti rozhodnutí tvůrců nechat Penny a Leonarda bezdětné ještě dlouhou dobu. A času mají dost, bylo naznačeno, že se dočkáme ještě několika řad.

Je dobré čekat nebo by vám nevadilo, kdyby se v seriálu objevilo druhé mimčo?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat