Recenze: The Walking Dead S06E11 (Knots Untie)


Šestá řada Živých mrtvých je až na pár epizod velká nuda. POZOR, SPOILERY!!!

Ve zkratce:

K ději v tomto díle nemám moc, co říct. Snad jen to, že jde o zatím nejnudnější epizodu. V podstatě jsme se v této epizodě dozvěděli úplné prd. Rick (Andrew Lincoln) a Michonne (Danai Gurira) sice začínají regulérní vztah, ale dívat se na jejich zaláskované držení rukou je skutečná nuda. Dál se potýkáme s nerozhodným Abrahamem (Michael Cudlitz), který má sexy dilema. Jesus (Tom Payne) je vezme do své kolonie, ale je tu pár háčků. Glenn (Steve Yeun) a Maggie (Lauren Cohan) .... No jelikož jsem odpůrce dětí, tak další haranty v post-apokalyptickém světě neschvaluji. Maggie i Glennovi bych tedy (jemně řečeno) vřele nedoporučovala mít dítě. Denise (Merritt Wever) se pokusila Darylovi (Norman Reedus) poděkovat, ale zjistila, že s ním je to těžké a díky tomu, že ho pak odbyla, je jasné, že vzniká pevné přátelství.


Kostýmy:

Daryl si tam pobíhá ve svršcích bez rukávů, Michonne jen v tílečku s odhaleným pupíkem, ale Rick a Abe musejí mít zimní bundy s kožichem kolem krku a s kapucí. Promyšlené. Když jsem to viděla, chtěla jsem si vrazit nůžky do očí.


Postavy:

Nic. Prostě nic. Rick si zase hraje na šťastnou rodinku a dle Carlovy (Chandler Riggs) reakce bych řekla, že je otázka času, kdy začne nubijské královně říkat "mami". Z Jesuse se vyklubala nakonec docela měkota a Maggie se proste chová jako těhotná hysterka. Nepropracovanost scénáře jen podtrhuje, jak omezené jsou postavy.

Dialogy... bez komentáře. Maggie se točí na povahovém kolotoči, kdy je úžasně milá a rozkošná a v druhém se chová jako naprostá domina. Glenn asi prochází nějakou seberealizační érou, protože skoro nemluví, na všechno odpovídá otázkou:"Cože? Nechápu..." a když už sám vypotí, tak jde o prenatální vitamíny??? Fakt?? Jako vážně???





Nejhorší scéna:

Ta kde Maggie hrála drsnou na vůdce Hilltopu. Vypadala tam jako superangažovaná pizda, která se našla ve feminismu a čeká, že se z ní každý posadí na zadnici. Z prosebně vyhlížející těhule v karavanu, která chtěla jen vyšetření a ultrazvuk se v tu ránu stala echtovní pinda, která machruje na pobodaného chlapa z pozice moci. Rick, který cítí její sílící vliv, se jí snaží vetřít do přízně lichotkami o tom, jak Deanna měla pravdu. Ooooch, ááách. No, bóže.
Nejlepší scéna:

Záběr, kde Denise řekne Darylovi: ,,Prostě to sněz."

Plusy:

Žádné nejsou, tahle epizoda je propadák. Nejhorší díl Živých mrtvých za všech 6 řad!!!

Mínusy:

-: Vývoj postav

-: Nulový děj

-: Dialogy k ničemu

-: Nevím jestli je to chyba kostymérek nebo režiséra, ale jenom hňup by někomu oblékl zimní bundu, když další tam běhají v tričkách potažmo tílku

-: KDE JE NEGAN??? Mele se o něm už sto šedesát let a lejno z toho. Dokonce jsem na netu dosud nenašla ani fotku z natáčení, kde bychom mohli vidět jestli Jeffrey Dean Morgan do role Negana přibral a jestli se tvůrci drželi předlohy

-: Nevím z jakého důvodu, ale zajímají mne více postavy jako Carol, Tara a Heathe. Spousta silných postav nedostává prostor kvůli zápletce s těhotenstvím a milostnému dramatu. Uděláme z TWD rodinnou komedii, co?

Hodnocení: 30%
Sdílej na Google+

Autor: Sandra De Santa

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat