Hra o trůny: Nováček Ian McShane prozradil hodně zajímavou věc o další řadě

Jakou? POZOR, SPOILERY!!!

Jedním z herců, kteří se poprvé představí v šesté řadě Game of Thrones, je i Ian McShane. Nebylo ale jasné, koho ztvární. Samozřejmě se spekulovalo, ale nic nebylo potvrzeno. K tomu nedošlo ani teď, ovšem herec naznačil, kdo by to mohl být. Jenže to není úplně nejzajímavější na tom, co prozradil. Nakousl i jinou věc:

Ian McShane
"Můžu vám dát jednu nápovědu: Má postava je bývalý válečník, který se stal pacifistou, takže má skupinu mírumilovných lidí, něco ve stylu kultu - mírumilovný kmen. A přivedu zpět velmi milovanou postavu, o které si všichni myslí, že je mrtvá."

Hádám, že většinu lidí automaticky napadne Jon Snow (Kit Harington), který je sice mrtev, ale jeho představitel byl spatřen na natáčení a HBO dokonce láká na šestou řadu plakátem, na kterém je právě on. Samozřejmě to ale může být i někdo jiný, například oblíbený Hound (Rory McCann).

Ostatně, během interview na BBC byl Ian tázán, zda je to Hound nebo Jon Snow. Jaká byla odpověď?

"Není to ten druhý jmenovaný, mohl by to být první jmenovaný."

Tak schválně, jestli mluví pravdu. Mimochodem, pokud jde o popis toho, koho si Ian zahraje, tak nejčastěji fanoušci spekulují o postavě, která je známá jako Elder Brother, léčitel, v jehož příběhu právě Sandor Clegane alias Hound figuruje. V knihách nemá extra výraznou roli, což by souhlasilo, Ian si zahraje jen v jedné epizodě.

Šestá řada startuje 24. dubna.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat