Hra o trůny: Kit Harington potvrdil návrat Jona Snowa. Ale má to háček

Je někdo překvapen? POZOR, SPOILERY!!!

Diskuse o tom, jestli se v šesté řadě Game of Thrones objeví i Kit Harington, jsou na denním pořádku. Jeho postava Jon Snow byla sice zabita, ale herec byl spatřen na natáčení, HBO láká na šestou řadu plakátem, na kterém právě Jon je a vyrojily se i jiné indicie, které naznačovaly, že Kita v hitovém fantasy seriálu určitě uvidíme.

A to i přes fakt, že to někteří herci a tvůrci popírali. Ale tomu je konec, s potvrzením, že Jona Snowa ještě spatříme, přišel sám Kit Harington a to pro Time Out London. Ovšem, herec poznamenal, že sice natáčel nové scény, ale jako "mrtvola":

"Natočil jsem záběry toho, jak jsem mrtvý. Byla to jedna z mých nejlepších prací." 

Pokud jde o to, zda může herec poskytnout nějaké detaily o další řadě, tak bohužel ne. Prozradil, že jednoduše neví, k čemu dojde, tedy až na to, že:

"Vím, jak dlouho budu mrtvolou, ale to vám nemůžu říct!"

Nad tímhle vyjádřením se asi někteří pozastaví, trochu to vyznívá, že by ona "mrtvola" mohla ožít, což je ostatně jedna z nejčastějších teorií týkající se toho, jakým způsobem bude vysvětlena přítomnost Kita Haringtona v šesté řadě.

Ještě chvíli ale potrvá, než se dozvíme, zda se Kit ve Hře o trůny ukáže jen jako bezvládné tělo nebo bude mít něco víc na práci. Šestá řada startuje 24. dubna.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat