Daredevil: Jak si představitelé Punishera a Spider-Mana pomohli k získání rolí?

Jon Bernthal a Tom Holland si hodně pomohli.

Ve druhé řadě seriálu Daredevil se představí Jon Bernthal jako Punisher. To už jistě víte. Ale co vás možná překvapí je fakt, že za to herec v určité míře vděčí Tomu Hollandovi, novému představiteli Spider-Mana a pro změnu, Tom vděčí Jonovi za to, že byl obsazen jako Pavoučí muž. O to se podělil právě Jon Bernthal:

"V Irsku jsme natáčeli videa, aby získal roli jako Spider-Man a potom jsme on a já natáčeli videa pro Punishera. Během natáčení tohoto nezávislého filmu, na které jsme pracovali v Irsku, jsme neustále dělali videa pro Marvel - prostě jsme v nich spolu hráli. Tahle videa existují, můžete zavolat do Marvelu a zeptat se, ale je to něco jako vloupat se do Fort Knoxu." 

No určitě by bylo zajímavé se na zmíněná videa podívat. Tak snad je Marvel někdy zveřejní. Není pochyb o tom, že bychom se u nich pobavili.

Jon Bertnhal se jako Frank Castle/Punisher představí už 18. března, kdy bude uvolněna druhá řada Daredevila, Toma Hollanda jako Spider-Mana uvidíme poprvé v Captain America: Občanská válka 5. května.

A pokud jde o zmíněný nezávislý film, tak je to drama Pilgrimage, které datum premiéry ještě stanoveno nemá, ale mělo by to být někdy v tomto roce.

Jste rádi, že si Punishera zahraje Jon Bernthal? A co Tom Holland, sedí vám jako Spider-Man?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat