Chystá se kouzelnický seriál na motivy knihy od tvůrce Hellraisera

O čem bude?

I když to tak může vypadat, tak na stanici The CW neběží jen komiksové seriály. The CW má rádo i jiné žánry. Třeba mysteriózní. Právě takový bude nový projekt na motivy knihy Weaveworld od autora hororové klasiky Hellraiser Clivea Bakera.

Kniha se objevila v roce 1987 a odehrává se v osmdesátých letech v Anglii. V centru dění je skupina, která je známá jako The Seerkind. Jde o osoby koketující s magií. Tvůrci seriálu ale mají v plánu určité úpravy.

Nová verze bude zasazena do současnosti a hlavními hrdiny budou vývojář aplikací a cukrářka, jejichž osudem je zastavit temné síly, které se snaží ovládnout magický svět.

Nezní to moc originálně a nezbývá než doufat, že to dopadne lépe než jiný kouzelnický seriál od The CW The Secret Circle, který se dožil jen jedné řady.

Není to poprvé, co se nějaká stanice snaží knihu převést do hrané podoby, ale vždy se stalo kamenem úrazu to, že by to kvůli speciálním efektům bylo příliš nákladné. Nyní jsou ale prý triky dostupnější, takže The CW nebude muset za seriál utratit majlant.

Jak vám zní námět? Zajímavý nebo nuda?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat