5 retro věcí inspirovaných Simpsonovými, které si můžete koupit i vy

Co nějakou "starožitnost"?

Když jste byli malí, tak vás asi nenapadlo, že by bylo chytré si nechat některé hračky schované pár (desítek) let a pak je zkusit prodat. Jenže, ono to může vynést slušné peníze. Spousta lidí si ráda zavzpomíná na své dětství a klidně do toho investuje nemalé částky.

Hodně v trendu jsou stále předměty ze Simpsonových. Některé dárkové předměty, které se jimi inspirovaly, jsou za pár kaček, ale jiné (hlavně ty starší nebo podivnější), nejsou úplně za hubičku. No jen se podívejte sami, co všechno se dá sehnat. Matt ze serveru Dinosaurdracula.com se pustil do prohledávání aukčního serveru Ebay a vyštrachal několik zajímavých kousků.

Začneme s něčím, co vám neudělá velký vítr v peněžence. Jde o plastovou krabičku ve tvaru Barta, ve které byly původně sladkosti jménem Butterfinger. Boxík pochází z roku 1990 a dá se pořídit za nějakých 390 korun. To se sice nemusí zdát moc, ale zase, zaplatit to za obal na sladkosti... No pro jistotu si schovávejte krabičky od mňamek, které si kupujete, časem byste je mohly prodat za slušný peníz.

Link na Ebayi



Ještě o rok starší je triko s Bartem. Pochází tedy z roku 1989 a dobrá zpráva je, že nebylo nikdo nošeno. Špatná zpráva je, že není úplně za hubičku. Stojí cca 970 korun, což není za triko úplně málo. Jinak, je to velikost M, takže nic pro dobře rostlé kluky. Mimochodem, nechci prodejci radit, ale za tu cenu ho mohl alespoň vyžehlit.

Link na Ebayi



Homer zkombinovaný s hororovou panenkou Chucky? I takové bizarnosti najdete na Ebayi. Figurka pochází z mexické kolekce, která "smíchala" Homera s jinými známými postavami (ty ale neměly nic společného se Simpsonovými). Upřímně, hračka je to ošklivá jako noc, ale zase není to něco, co vidíte každý den. Neberte to za zhruba 240 korun.

Link na Ebayi



Ani další figurka není zrovna z nejkrásnějších. Ale to nebrání prodejci, aby za ani požadoval nějakých 6 900 korun českých. Jde o figurku Barta z roku 1990, stále zabalenou a výrobcem je legendární firma Mattel. Hračka vznikla v Argentině a zakoupit ji bylo možné pouze v Severní Americe.

Link na Ebayi



Ale jestli chcete být za opravdu pořádné frajery, tak byste si měli pořídit videoherní automat s hrou The Simpsons z roku 1991. Cena není zrovna lidová, konkrétně prodejce žádá 72 700 korun, ale zase automat zvládne pobavit až čtyři lidi a to se vyplatí.

Link na Ebayi


Jakou největší částku byste byli ochotni utratit za věci inspirované svým oblíbeným seriálem nebo filmem?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat