Živí mrtví: Vrátí se pěkně naštvaný, říká o Darylovi jeho představitel

Miláček publika Norman Reedus se rozpovídal o budoucnosti Daryla.

Jelikož nám začala druhá polovina šesté řady The Walking Dead, je jasné, že se o ní bude mluvit všude a pořád. Nedá se nic dělat, Živí mrtví jsou v kurzu a ti, co je nemají rádi, jsou v menšině.

Fanoušci seriálu pak mají několik favoritů a mezi ty největší patří Daryl Dixon (Norman Reedus). Jeho bad boy umaštěná vizáž a rázný charakter na lidi prostě platí a plno diváků se rozplývá, když se Daryl objeví na obrazovce.

Samozřejmě, že bude mít spoustu prostoru i v následujících dílech. A co od něj vlastně čekat? O to se podělil Norman Reedus:

"Ve druhé polovině se odehraje spousta zmatku. Daryl je stejně tak znepokojený, jako vytočený. Sebrali mu jeho věci. Zavařil si tam a věřil určitým lidem a to se obrátilo proti němu a já si myslím, že se vrátí pěkně naštvaný. To bude pro mě důležitý element. Vím, že víte, že se blíží padouši. To už bylo oznámeno a ukázáno všem, ale také se chystají překvapení, však víte, je to doba bojů." 

Sebrat kuši Darylovi, to prostě není dobrý nápad. Bylo jasné, že to nenechá jen tak. A určitě nebudu daleko od pravdy, když prohlásím, že většina z nás na naštvaného Daryla těší. Nebo snad ne?

Druhá polovina šesté řady odstartovala včera.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat