Živí mrtví: V nové epizodě na to "hupsly" dvě postavy. Co o tom prozradil tvůrce?

Že jste to nečekali. POZOR, SPOILERY!!!

I v nové epizodě Živých mrtvých jsme se dočkali nečekaných událostí. Ovšem, zatímco v minulém dílu (recenze) umírala jedna postava za druhou, tady překvapil to, když Michonne (Danai Gurira) a Rick (Andrew Lincoln) skončili v posteli. A jeden z tvůrců Scott M. Gimple se rozhodl o dané pikantní události rozpovídat:

Jak dlouho jste plánovali, že se Rick a Michonne zapletou v romantické rovině? 

"Je to dějová linka, kterou jsem měl zájem posunout dál už dlouhou dobu, dokonce už předtím, než jsem začal na seriál dohlížet. Poté, když začala čtvrtá řada, bylo mým cílem posunout jejich vztah na unikátní místo respektu a intimity, což by možná/pravděpodobně vedlo k romanci. 

Byla teď dobrá doba na to, aby se mezi nimi zrodila romance? 

"V této fázi příběhu postavy vybojovaly své bitvy a svůj domov, svou bezpečnost. V minulých týdnech našly určitý mír. A to je doba, kdy si tyhle dvě postavy mohly uvědomit, co mezi nimi je. 

Máte určité obavy z toho, že k tomu došlo tak brzy po smrti Jessie? Nebo to byl záměr?

Ano i ne. Uplynulo několik týdnů, takže postavy měly šanci nějakou dobu zpracovávat dané události. Vztah s Jessie byl pro Ricka důležitý kvůli tomu, že probudil určitou jeho stránku, kvůli tomu, aby měl větší osobní svět, měl něco víc, než jen snahu přežít. Vliv Jessie na Ricka mu umožnil vidět, že je kompletní bytost a může žít plným emocionálním životem, bez ohledu na to, v jakém stavu se nachází svět, navzdory tomu, jaká je jeho minulost.  

Jaká byla reakce Andrewa a Danai na tuhle příběhovou linku?

Aniž bych se v tom moc šťoural - protože má paměť je zmatená z toho, že jsme pracovali na několika odlišných aspektech šesté a sedmé řady najednou - oba z nich to podpořili; měli dojem, že to pro postavy dává smysl. 

Kolik času a pozornosti vyžadovalo naaranžovat jejich ruce a nohy pro záběr, který ukazoval to, když to měli za sebou? 

"Docela dost a jsem rád, že se ptáte. Proběhly rozhovory s Kari Skogland (režisérka epizody) a Angelou Kang a Coreyem Reedem (scenáristé). Chtěli jsme, aby tento výjev mnoha způsoby reprezentoval jejich vztah - jeho vyváženost, co jeden pro druhého znamenají."

Co si vůbec o tom, co se přihodilo, myslíte vy? Byl to podle vás dobrý nápad nebo ne? 

Zdroj: TVline

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat