Živí mrtví: Jak se tvůrci vypořádají s tím, že Negan neustále hlásá slovo F*CK?

Ten chlap je sprostý jako dláždič.

Pokud se na televizních obrazovkách objeví nějaká extrémně násilná scéna, tak zůstane většina puritánů relativně v klidu. Jestliže ale dojde na sexuální moment nebo, nedejbože, na nějaké vulgární výrazy, to ve vteřině sedí u klávesnice a píší rozhořčené emaily na všechny strany.

To je by ale mohl být trochu problém pro tvůrce seriálu The Walking Dead, protože v šesté řadě se nám představí zloduch Negan (Jeffrey Dean Morgan), který velmi rád používá slovo F*CK. A na to jsou mnozí američtí diváci hodně citliví.

Jak se s tím tedy vypořádají Živí mrtví? To prozradil tvůrce komiksové předlohy a konzultant u seriálu Robert Kirkman?

"Řeknu tohle, jsou tu určitá slova, u kterých se můžeme snažit, jak chceme, ale nebude nám dovoleno je pronášet na AMC a tato konkrétní slova rád říká Negan. Takže tato slova budou natočena, lidé tato slova dostanou, ale jsou tu určitá omezení týkající se vysílání, se kterými se budeme muset vypořádat. Snažíme se to zrovna vyřešit, nejhorší možný scénář je, že půjde o bonusy na Blu-ray. Tím chci říct, že zkusíme prozkoumat další jiné zajímavé možnosti, ale je tu nutné minimum, kterého prostě zvládneme." 

Zřejmě se tak nemusíme bát, že by Negan mluvil jako učitel z katolické školy. Ovšem, také se asi nedočkáme toho, že by konverzoval stylem, za který by se styděl i ožrala, který tráví 18 hodin denně v hospodě čtvrté cenové.

Negana se zřejmě poprvé dočkáme na konci šesté řady, tedy v epizodě, která bude vysílána 3. dubna.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat