Živí mrtví: Bude to naprosté šílenství, říká o dalších dílech představitel Ricka

Andrew Lincoln se rozpovídal o druhé polovině aktuální řady.

A co prozradil? Například to, že sice tvůrci The Walking Dead hlásají, že se ve druhé polovině šesté řady hrdinové veleoblíbeného seriálu podívají i na zatím neviděná místa, ale stráví ještě nějaký ten pátek v Alexandrii. Proč?

"Protože je to funkční komunita a skvěle běžela předtím, než jsme se ukázali. Je to bezpečné. Máme možnost pěstovat plodiny. A nemáme jinou volbu. Tak to je. A také tam jsou robustní domy. Máme solární panely a elektřinu a jsou tam určité věci, které jsou základem civilizace, takže by bylo zvláštní, kdybychom se dívali po něčem jiném, protože si nejsem jistý, že bychom našli něco, co by bylo bezpečné a dobré pro život." 

A na co se vůbec připravit, pokud jde o další díl šesté řady?

"Rychle si díky nové epizodě uvědomíte, že je to téměř jako konec kapitoly. Něco se stane. Rick se o sobě v tomto dílu mnohé dozví. Co prozradím je to, že se v následujících osmi dílech tempo zrychlí. Nabere to na obrátkách a velmi ale velmi to zrychlí. V bleskovém sledu se stane spousta věcí, které nás posunou blíže k velmi vzrušujícímu finále. 

Prozradím, že pět mých nejoblíbenějších epizod z poslední doby - a velmi odlišných epizod - je mezi těmito osmi. Zbožňoval jsem natáčení těchto osmi dílů a to od chvíle, kdy jsme začali natáčet epizodu 9, která působila jako premiéra nové řady. Je to úžasné. A Greg Nicotero (režisér a producent, pozn. redakce) a náš brilantní štáb do toho dali všechno, aby to natočili. Bylo to v noci. Je to naprosté šílenství. Myslím, že to některé lidi vyděsí."

To určitě mnozí potřebovali slyšet, protože zimní finále bylo mnohem méně divoké, než hromada lidí doufala. Ale vypadá to, že další díl by měl lehkou pachuť zklamání napravit. Dozvíme se to brzy, už 14. února.

Plus jsme se dozvěděli ještě další věc, herec poznamenal, že nás v určitém okamžiku (zatím neupřesněném), čeká skok v čase. O jak dlouhý úsek? To neprozradil.


Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Hmm, aby to nevynachválili do nebes a pak nic.

    PS: Začal teď nový seriál American Crime Story, fakt chuťovka. Pokud mohu doporučit, pište informace i o něm. Já to určitě ocením :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, doufám, že ne, zimní finále mě dost zklamalo, tak mi snad další díl spraví chuť :)). Snad se k ACS dostanu, teď vůbec nestíhám :)).

    OdpovědětVymazat