Rapper Kanye West předvedl v pořadu SNL pěknou scénu

Tohle by se sice hodilo spíše do bulváru, ale nedá se o to nepodělit.

Kanye West je svérázný člověk. Má se velmi, ale velmi rád. To  už předvedl několikrát. Na kontě má hromadu momentů, které šokovaly. A je tu další.

Rapper byl pozván do zábavného pořadu Saturday Night Live jako hudební host. Ovšem, vůbec nebyl spokojen s tím, jak mu bylo připraveno pódium, což velice šťavnatě okomentoval a upozornil na to, že je lepší než většina lidí:

"Děláte si ze mě pr*del? O 50 % víc než Stanley Kubrick, Picasso, apoštol Pavel, zasr*nej Picasso a Escobar. O 50 % vlivnější než jakákoliv lidská bytost. Nes*rte mě. Nes*rte mě. Nes*rte mě. O 50 % lepší než kdokoliv mrtvý nebo živý, o 50 % lepší následujících tisíc let. Stanley Kubrick, jo." 

Chápeme (nebo skoro, někdy není úplně jasné, co tím chtěl básník říct), Kanye je lepší než většina lidí. A očividně vůbec není nafoukaný. K tomu, aby se uklidnil, bylo potřeba z publika povolat jeho ženu Kim Kardashian, které se nakonec podařilo trošku ho zkrotit.

No, řekněme to asi takhle. S takovým chováním asi nemůže očekávat, že bude častým hostem Saturday Night Live. A to ani s ohledem na to, že je o 50 % lepší než většina z nás.

Co na takové chování říkáte?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat