Komiksové střípky: Jak je na tom seriál Punisher a proti komu spojí síly Supergirl a Flash?

Plus obsazení komiksového komediálního seriálu Powerless.

Fandům komiksových seriálů asi netřeba připomínat, že si 28. března Barry Allen/Flash (Grant Gustin) zaběhne na návštěvu za Supergirl (Melissa Benoist), aby se společně vypořádali s velkým nebezpečím.

Brit Morgan jako Livewire
Zatím nebylo jasné, kdo nebo co by oním nebezpečím mělo být, ale už to víme. Bude to záporák, respektive dva. A to Livewire (Brit Morgan) a Silver Banshee (Italia Ricci).

Livewire už si v Supergirl zařádila. Dala hlavní hrdince pořádně zabrat díky své schopnosti ovládat elektřinu, ale nakonec byla poražena a uvězněna.

Pokud jde o Silver Banshee, jejíž civilní jméno je Siobhan Smythe, tak u té se zatím její nadlidské talenty neprojevily (jak už napovídá její jméno, dokáže hodně hlasitě vřískat). Ale očividně se brzy dočkáme.

Jak je na tom seriálu Punisher? 

Poté, co bylo oznámeno, že se Frank Castle alias Punisher (Jon Bernthal) objeví ve druhé řadě Daredevila, začalo se mluvit o tom, že se dočká i vlastního seriálu. Dokonce to chvíli vypadalo, že nahradí Iron Fista. K tomu ale nakonec nedojde. Iron Fist dostane vlastní sérii. A co Punisher? Přece jen, je velmi populární. K tomu má co říct jeden z šéfů Marvelu Jeph Loeb:
Jon Bernthal jako Punisher

"Myslím, že je to něco, o čem lidé spekulují, ne, něco co se skutečně stane. Samozřejmě, ale doufáme, že jakákoliv z našich postav bude oceňována a lidé budou chtít vidět víc."

Zatím to tedy není v plánu, ale milovníci Punishera ještě nemusejí házet rotační kulomet do žita, dá se očekávat, že díky druhé řadě Daredevila se popularita této postavy ještě zvýší a Marvel s Netflixem určitě budou uvažovat o tom, zda by nestálo za to natočit spin-off s Frankem.

Hvězdy seriálů Firefly a Community míří do komiksové komedie

Alan Tudyk (Firefly), Danny Pudi (Community), Christina Kirk (Manhattan) a Vanessa Hudgens (Muzikál ze střední) byli obsazeni do nového komiksového komediálního seriálu Powerless, který se inspiroval u DC Comics. Bude se točit kolem "nejhorší pojišťovací společnosti světa", která se specializuje na likvidování škod po superhrdinech a superpadouších.

Alan Tudyk
Vanessa ztvární Emily, hlavní postavu, likvidátorku škod, která se snaží oblíbit si svou práci. Alan se představí jako nesnesitelný Del, šéf Emily, kterému stoupne jeho pracovní pozice do hlavy.

Danny dostal na starosti roli Teddyho, kamaráda a spolupracovníka Emily a Christina Kirk si zahraje Delovu nepříjemnou asistentku Jackie.

Zatím nebylo oznámeno, kdy se objeví pilotní epizoda. Ale doufejme, že brzy. Zní to jako svěží podívaná v oné záplavě klasických komiksových projektů.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat