Hra o trůny: Nelíbí se vám drsnost seriálu? Tak se nedívejte, říká jedna z hereček

Natalie Dormer promluvila o kontroverzi v populárním seriálu.

Asi málokterý seriál je tak natřískaný šokujícími scénami jako Game of Thrones. Není tak divu, že spousta lidí projekt kritizuje a některé momenty vyvolávají slušnou porci kontroverze (řekl někdo znásilnění Sansy Stark?).

Právě k tomuto tématu se pro Sunday Times vyjádřila Natalie Dormer, která ve Hře o trůny ztvárňuje Margaery Tyrell:

"Vše, co vím je, že zapnu zprávy a ty ukazují chlapce, který se topí u pobřeží nebo děti ve videích, kde jsou usekávány hlavy. Krutost lidské povahy je v dnešním světě běžná a já si vážím toho, že někteří lidé si chtějí pustit televizi, aby tomu unikli - ale pokud je to to, co chcete, pak se nedívejte na Hru o trůny." 

Je pravda, že jestliže si chce člověk odpočinout od hrůzy skutečného světa, Hra o trůny asi není ta pravá volba. Ale na druhou stranu, podle herečky není ani dobré před drsností zavírat oči a to ani v případě dětí:

"Některé scény je pro mě těžké sledovat, ale nemyslím si, že by bylo pro mladé lidi prospěšné, abychom je před tím chránili."

A co vůbec říká Natalie na to, jak se Margaery chová?

"Herec je prostředníkem scenáristy. Poselství vychází ze psaní. Já - jako Natalie - nemohu bránit vše, co Margaery dělá a ani to není má práce."

Je seriál podle vás moc drsný? Nebo máte podobný názor jako Natalie?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat