Gilmorova děvčata: Jak se představitel Lukea těší na natáčení nových dílů?

Co prozradil Scott Patterson?

Před pár dny bylo oficiálně potvrzeno, že vzniknou čtyři další díly seriálu Gilmorova děvčata. Každý bude mít hodinu a půl a odehrávat se bude v jiném ročním období. Kromě toho Netflix oznámil, na které navrátilce se můžeme těšit (celý článek). Mezi nimi samozřejmě nechybí představitel Lukea Scott Patterson a právě on promluvil o tom, jak se těší na natáčení dalších epizod:

"Jsem nadšený z toho, že se Warner Bros. a Netflixu podařilo dát nás znovu všechny dohromady, abychom se vrátili do Stars Hollow. Máme neuvěřitelně talentované obsazení a skvělé psaní Amy Sherman-Palladino a Dana Palladino, příběh pokračuje ve svém nestárnoucím vývoji. Jsem nadšený, že uvidíme, kde se se aktuálně nacházejí postavy a zjistím, kde jsou a jak se vyvinuly. Jsem šťastný, že jsem zpět a budu pracovat s mými přáteli a kolegy-herci, ale ještě více jsem nadšen za fanoušky. Tohle vše je možné jen díky nim a bez fanoušků by nic z tohoto nebylo možné. Lukeovo bistro je znovu otevřeno!"

Tak snad tentokrát tvůrci ukončí příběh Lorelai (Lauren Graham) a Lukea lépe než minule. Finále seriálu nebylo přijato úplně pozitivně.

PODOBNÉ ČLÁNKY: LAUREN GRAHAM O NOVÝCH DÍLECH GILMOROVÝCH DĚVČAT

Zatím není jasné, kdy budou čtyři nové díly k dispozici. Nezbývá než doufat, že brzy. Gilmorky chybí hromadě lidem. Jste mezi nimi?

Zdroj: Vulture
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat