Gilmorova děvčata: 5 nejlepších kluků Rory

Kteří partneři Rory byli naši oblíbenci?

Rory Gilmore (Alexis Bledel) z Gilmorek je sice slušné děvče, ale pokud jde o to, s kým měla pletky, tak nebyla úplně cudná a za sedm let se pohybovala vedle slušného množství kluků. Samozřejmě, nejznámější je trojice Dean, Logan a Jess, ale nejsou sami, kdo zaujal.


5. Marty (Wayne Wilcox)




Marty sice nebyl životní láskou Rory, ale to nemění nic na faktu, že šlo o sympaťáka. Ovšem, možná až moc velkého. Bál se riskovat a možná proto mu nakonec Rory vyfoukl Logan. Marty se poprvé představil ve čtvrté řadě, několikrát byl k vidění v páté, pak se na nějakou dobu vytratil, aby se znovu objevil jako přítel kamarádky Rory jménem Lucy (Krysten Ritter).

4. Dean (Jared Padalecki)




Když jsme u těch slušňáků, tak k nim patřil i Dean. Hodný milý kluk, který ale neměl moc velké ambice, což byl docela problém, protože Rory očekávala od života výrazně víc, než ona. Nebylo tak překvapením, že jim to nevydrželo. I když těžko by si Rory mohla přát lepší první lásku.


3. Logan (Matt Czuchry




Logan byl oním typem postavy, kterou jste buďto měli rádi nebo ne. Ale ať tak nebo tak, zaujal. Jeho image zlobivého hocha na Rory zabrala, ale to, že byl vychováván ve "zlaté klícce" a místy uměl být tak trochu snob, mu naopak na sexappealu ubralo.

2. Robert (Nick Holmes)




Roberta si možná nepamatujete, ale tenhle frajer měl velký potenciál. Už jen proto, že vzal Rory na večírek ve stylu Quentina Tarantina a to se počítá. Ovšem, pravdou bylo, že byl jen "využit", aby Logan žárlil. Fuj, to se nedělá.


1. Jess (Milo Ventimiglia)




Ne každý asi bude souhlasit, ale naším favoritem je Jess. Nejdříve nebyl úplně nejsympatičtější, ale postupem času se ukázalo, že má něco do sebe. Speciálně ve chvíli, kdy dospěl a stal se z něj vcelku rozumný a docela úspěšný chlapík. Škoda, že mu to s Rory nevyšlo. Mohlo to být fajn.

To, kdo z pánů (a nejen jich) se vrátí, si můžete přečíst v tomto článku a pak se v diskusi podělte o to, který z partnerů Rory byl vaším favoritem.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat