Deadpool: Komiksová antihrdina jako moderátor zábavného pořadu?

Dokonce vznikla i petice.

Filmový Deadpool je skvělý. Pokud jste na něm byli v kině, určitě mi to potvrdíte. A z hlavní postavy je rázem superhvězda (i když, ona už byla oblíbená předtím). Spousta lidí by tak "živého" Deadpoola ráda vídala častěji než jednou za pár let v kině (druhý díl už byl schválen) a tak vznikla petice, která žádá tvůrce pořadu Saturday Night Live, aby se moderování ujal právě Deadpool, tedy Ryan Reynolds v masce.

Jen pro vysvětlení, Saturday Night Live je pořad se zábavnými scénkami, který každý týden moderuje nějaká jiná celebrita. Ovšem, skutečná celebrita, ne komiksová postava. Ale to není důvod, proč to nezkusit.

Navíc, je očividné, že publikum o to stojí, protože zmíněnou petici vyplnilo v současné chvíli přes 31 tisíc lidí. Autoři petice čekají, až jich bude 35 tisíc a poté ji zašlou tvůrcům Saturday Night Live.

A také množství lidí už je něco, co by autoři pořadu neměli přehlížet. Navíc, je to zajímavý nápad, plus Deadpool je aktuálně hodně v kurzu, takže proč ho nenechat moderovat? Jasně, nemohl by být tak drsný jako v kině, kde měl přístupnost R (do sedmnácti let jen v doprovodu dospělé osoby), ale to neznamená, že bychom se nedočkali pár šťavnatých vtípků.

Jak se vám tahle myšlenka zamlouvá?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat