Akta X: Nová minisérie byla velmi úspěšná. Vzniknou další díly?

Co prozradil tvůrce seriálu?

A je to za námi, dlouho a napjatě očekávaná šestidílná minisérie Akta X. Nové epizody si vedly velmi dobře, sledovanost byla skvělá, takže logicky vyvstala otázka, zda má FOX v plánu další díly.

Na to pro THR odpovídal duchovní otec seriálu Chris Carter:

"Budou jich chtít víc. Sledovanost byla velmi dobrá. Seriál se jim líbil. Mluvil jsem dnes s Danou Walden (jedna z šéfek stanice FOX, pozn. redakce). Řekla, že by opravdu chtěli další, ale zatím nebylo nic vyjednáno. Bylo to nenucené. Řekla, ´Žádný tlak. Rádi bychom do toho šli. Líbilo se nám, jak to dopadlo.´ Takže je tu zájem o to, aby se v budoucnu objevily další díly, je to jen otázka toho, jak vyřešit, aby k tomu došlo. Poslední jednání zabrala zhruba pět měsíců, takže může chvíli trvat vyřešit, jak to udělat."

Samozřejmě je nutné ještě přesvědčit ústřední dvojku, tedy Davida Duchovnyho a Gillian Anderson, aby se vrátili. Zatímco první zmíněný s tím nemá problém, vyjádřil se v tom smyslu, že by do toho rád šel, tak u Gillian je to trochu složitější. Nejen, že nechce na dlouhou dobu opustit svou rodinu v Londýně, ale také nebylo moc pěkné, že jí tvůrci původně nabídli jen polovinu toho, co měl dostat David. A to už je docela velký důvod k rozčarování.

Zatím tedy není jasné, kdy se objeví nové epizody, ale jak je vidět, zájem tu je a ne malý.

Líbila se vám šestidílná minisérie?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat