Živí mrtví: Negan je jako atomovka, říká tvůrce

Seriál prý změní od základů.

Těžko si představit nějakého správného fanouška seriálu The Walking Dead, který by nevěděl, že se ve druhé polovině šesté řada představí neblaze proslulý (rozumějte, pěkný hajzlík) záporák Negan (Jeffrey Dean Morgan). 

Pokud jste četli komiks, tak víte, že tenhle drsný pán rozmlátil hlavu jedné velmi oblíbené postavě. Zatím není jisté, jestli k tomu dojde i v seriálu, ale určitě provede spoustu jiných nepěkných věcí. To slibuje i tvůrce komiksové předlohy a konzultant u seriálu Robert Kirkman:

"Pokud jde o změny, tak jich máme plno sezónu od sezóny. Díky tomu jsou věci zajímavé - udržuje to napětí, rád bych řekl - Negan je taková atomová bomba, která bude shozena na seriál a seriál pravděpodobně už nebude stejný. Takže hádám, že byste se měli připoutat." 

V něco takového doufám. Negan je jednou z nejvýraznějších postav z komiksu a tak věřím, že tvůrci naplno využijí jeho potenciál. A očekávání povzbuzují i herci, kteří slibují, že druhá polovina šesté řady bude hodně drsná a finále prý bude extrémně intenzivní. Tak snad nejde jen o "povinné" sliby hvězd, které si to nechtějí rozházet u tvůrců 

Šestá řada se vrátí na obrazovky 14. února.

Patříte k těm, kteří už se nemohou dočkat nebo vám přijde, že seriál ztrácí na kvalitě? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat