Útěk z vězení: Seriál Legends of Tomorrow zkomplikoval vznik nových dílů

Jaká je situace v případě nové řady Prison Break?

Před nějakou dobou se fanoušci Útěku z vězení dozvěděli skvělou správu, FOX má v plánu oživit jejich oblíbený seriál. Má vzniknout nová řada o deseti dílech.

Ovšem, objevil se problém. Představitelé hlavních roli Wentworh Miller a Dominic Purcell jsou smluvně vázání u komiksové jízdy Legends of Tomorrow, která bude mít šestnáct epizod.

Warner Bros. a FOX tak podle Purcella aktuálně hodně intenzivně jednají, aby se jim podařilo časově skloubit natáčení obou projektů. Ovšem, Dominic diváky uklidňuje tvrzením, že se přípravy Prison Break posouvají kupředu.

Miller dodává:

"V této konverzaci je hodně pohyblivých částí, ale doufáme, že něco budeme moci natočit na jaře. Prison Break se u Legends inspiruje, což je hlavní. Takže počítáme s jarem." 

Co v tomto případě znamená "inspirovat" se, si nejsem úplně jistý, ale hlavní je, že je stále v plánu natáčení dalších dílů Útěku z vězení.

A co vůbec od nové řady čekat? To naznačila jedna z šéfek FOXu Dana Walden:

"Popsala bych to tak trochu jako pokračování. Uvidíme postavy několik let poté, co jsme je opustili v závěrečné řadě seriálu. Bratři se vrátí. Některé ikonické postavy ze seriálu se vrátí. Nemyslím si, že Paul (Paul Scheuring, výkonný producent, pozn. redakce) přesně ví, kam s příběhem napříč deseti díly zamíří, ale určitě se zaměří na některé otázky, které jsme nastínili v závěru série..."

Tak doufejme, že se vše vyřeší a natáčení skutečně na jaře začne.

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat