Tvůrce Teorie velkého třesku plánuje nový seriál. A měl by být o trávě

Ne, nepůjde o podívanou pro zahradníky.

Tedy, ne pro ty, kteří pěstují karafiáty. Král komediálního žánru Chuck Lorre, který stojí za projekty jako Dva a půl chlapa nebo Teorie velkého třesku se rozhodl, že by chtěl natočit nový seriál a jeho námětem by byla marjánka.

Respektive výdejna léčebné marihuany z Colorada. Děj se zaměří jak na zaměstnance, tak na zákazníky. A není těžké si představit, že z toho Lorre vytříská hromadu vtipných situací.

Protože jde o docela provokativní téma, seriál pravděpodobně vznikne pod hlavičkou streamovací společnost Netflix, která se podobných záležitostí nebojí a může si dovolit nabídnout drzejší pořady, než klasické televizní stanice.

Na zatím nepojmenovaném projektu bude s Lorrem pracovat David Javerbaum, který se proslavil jako scenárista různých pořadů. Za The Daily Show dokonce dostal 11 cen Emmy (dohromady jich má 13) a kromě toho napsal divadelní hru An Act of God, ve které si zahrál představitel Sheldona z The Big Bang Theory Jim Parsons.

A aby toho nebylo málo, je úspěšný spisovatel. Podílel se například na životopisné knize Neila Patricka Harrise z Jak jsem poznal vaši matku nazvané The Choose Your Own Autobiography of Neil Patrick Harris.

Aktuálně není jasné, kdy by seriál mohl mít premiéru.

Jak se vám tenhle nápad líbí?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat