Moderátorkasi stěžuje na Justina Biebera, byl prý hrozný host

Přesládlý zpěvák pěkně zaskočil moderátorku Chelsea Handler.

Justin Bieber je idolem mnoha mladých. A navíc je to rebel. Kromě toho, že se občas snaží převézt přes hranici chráněné druhy zvířat, tak se předvádí při každé možné příležitosti, snaží se hrát na drsňáka (což je dost zajímavé s ohledem na to, že může vážit tak 65 kg) a borce. To na vlastní kůži zažila moderátorka Chelsea Handler, která měla tu "čest" kanadského zpěváka zpovídat. Chelsea rozradila, že Justin byl jednou z nejhorších osobností, se kterými dělala interview:

"Myslím, že to byl možná Justin Bieber, protože se se mnou snažil flirtovat a bylo to velmi nepříjemné. Je to jeho trik. Přijde a začne s vámi flirtovat a vy se okamžitě cítíte, jako někdo, kdo zneužívá děti. A já se tak opravdu cítit nechci." 

No, mladík si nám asi neuvědomil, že ne každá dívka nebo paní je unesená z jeho štěněčího kukuče a blond přelivu. Jistě, že miliony především mladších slečen by z toho byly na větvi, ale na Chelsea to očividně nefungovalo.

Chudák holka, asi to muselo být nepříjemné, když to na ni "zkoušel" o 19 let mladší zpěvák. A asi ji čeká ještě vlna rozhořčených dopisů od fanynek, které ji budou hubovat za to, že si neucrvnkla do gatí, když po ní Justin hodil očkem.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat