Legends of Tomorrow: V seriálu si zastřílí i Jonah Hex

Westernový drsňák míří do očekávané komiksové podívané.

Ústřední tým nového seriálu stanice The CW Legends of Tomorrow bude cestovat v čase, to už se ví dlouhou dobu. A díky tomu se setká s hromadou zajímavých postav. Jednou z nich bude i velký oblíbenec čtenářů komiksů a to westernový Jonah Hex.

Tenhle antihrdina patří k extrémně oblíbeným postavám (a jeho popularitu neohrozil ani nepovedený film z roku 2010) a tak není divu, že se tvůrci rozhodli ho divákům nabídnout. Výkonný producent Marc Guggenheim k tomu poznamenává:

"Od chvíle, kdy jsme se rozhodli, že Legends budou obsahovat cestování v čase, chtěli jsme natočit příběh odehrávající se na Divokém západě. Ale když chcete udělat příběh zasazený na Divoký západ DC Universe, jednoduše musíte zahrnout Jonaha Hexe. Jsme nadšení z toho, že přivedeme další velmi proslulou a milovanou postavu od DC na obrazovky."

Jonah Hex se na stránkách komiksů objevuje od roku 1971. Jde o lovce odměn, který má silně zohavenou tvář a ne zrovna sympatickou osobnost. Ale současně dodržuje určitá morální pravidla, jako je ochrana nevinných.

Hex je označován jako nejnebezpečnější muž své doby a není divu, je skvělý s pistolí i bez ní. A stavět se mu do cesty není vůbec dobrý nápad.

Očekává se, že se Hex představí v jedenácté epizodě s tím, že by to nemuselo být naposledy.

Legends of Tomorrow startují 21. ledna.

Těšíte se na Jonaha?

Zdroj: EW


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat