Arrow: Stephen Amell chce, aby se do seriálu vrátil Manu Bennett

A není sám.

V Arrowovi se to zloduchy jen hemží, ale jeden z nich má u fandů speciální místo. Není jim nikdo jiný než Deathstroke (Manu Bennett). Po jeho návratu volají diváci často a  nejsou sami. Chybí i představiteli titulní role Stephenovi Amellovi. Prozradil to pro server ComicBook:

"Manu je osobnost a Manu hrál skvělou postavu. A upřímně si myslím, že v seriálu Arrow něco chybí od té doby, co v něm není. Opravdu tomu věřím. Byl neustále se měnícím záporákem. Byl bych nadšený, kdyby byl Deathstroke nadále součástí universa Arrow."

Proti tomu se nedá nic namítat. A určitou naději dává to, že je Deathstroke stále naživu, takže se klidně může objevit (navíc, jsou tu flashbacky, ve kterých také může dostat prostor). Však k jeho návratu došlo ve třetí řadě, tak proč ne v dalších?

Jeho účast ve třetí sérii byla dost limitovaná, dokonce i sám Manu byl zklamaný z toho, jak se s návratem Deathstrokea tvůrci vypořádali. Bylo by tak na místě, aby dostal další šanci.

Zatím nebylo oznámeno, kdy se oblíbený záporák znovu zkáže, ale můžeme se prý těšit na to, že se Green Arrow utká s postavou, která s ním má blízkou spojitost (spekuluje se o tom, že by mělo jít o jeho syna Joea).

Také vám Deathstroke chybí?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat