Arrow: Stane se z Felicity oblíbená komiksová postava Oracle?

Tvůrci promluvili o Felicity. POZOR, SPOILERY!!!

V minulém roce se seriál Arrow rozloučil cliffhangerem, kdy byli Oliver (Stephen Amell) a Felicity (Emily Bett Rickards) přepadeni a jejich auto skončilo rozstřílené jako řešeto. A chudák blond slečna to schytala (i když někteří diváci ji asi moc nelitovali, přece jen, už dávno není tak oblíbená).

Začaly se tak logicky objevovat různé teorie o jejím osudu a někteří přišli s tím, že bude Felicity upoutána na vozík a stane se z ní superhrdinka Oracle.

V komiksu jde o Barbaru Gordon alias Batgirl, která je postřelena Jokerem a je paralyzována. Ale nevzdá se své kariéry bojovnice proti zločinu a i z vozíčku dává zloduchům pořádně zabrat a to díky své vysoké inteligenci a znalostem různých technologií. Ale také stále praktikuje bojová umění a zvládá nakopávat zadky.

Mnozí začali věřit, že se z Felicity stane právě tahle postava. Sice není zrovna excelentním rváčem, ale s počítači to umí skvěle a postřelena byla také.

Ovšem, výkonná producentka Wendy Mericle tuto teorii vyvrací:

"Je to něco o čem jsme na počátku určitě mluvili, pokud jde o o Felicity... Ale ne, nestane se z ní Oracle. Lidé se budou muset podívat, aby zjistili, co se odehraje." 

Jsem zvědav, s čím tvůrci přijdou, ale těžko si představit něco víc fajnového, než to, že by se z Felicity stala "kick-ass" vozíčkářka.

Líbila by se vám Felicity jako Oracle?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat