24 hodin: Kiefera Sutherlanda nahradí herec z The Walking Dead

Kdo ztvární hlavního hrdinu v novém seriálu 24 hodin?

Není to tak dlouho, co jsme se dozvěděli, že stanice FOX chystá spin-off k seriálu 24 hodin, který ponese název 24: Legacy a nabídne novou zápletku, novou organizaci a především nové obsazení.

Také bylo oznámeno, že hlavní hrdina bude s největší pravděpodobnější o něco opálenější než Kiefer Sutherland. Jinak řečeno, půjde o Afroameričana.

Corey Hawkins
A to se potvrdilo. Do role Erica Cartera, bývalého Rangera, byl obsazen Corey Hawkins. Ten je známý z hitového filmu Straight Outta Compton (2015) nebo seriálu Živí mrtví.

Eric je popisovaný jako silná a chytrá postava, kterou dožene minulost. Bývalému vojákovi tak nezbývá než bojovat o holý život a tak se obrátí na CTU (Protiteroristický útvar), aby mu pomohl nejen přežít, ale také zabránit potencionálně největšímu teroristickému útoku na území USA.

K námětu 24: Legacy jedna z šéfek FOXu Dana Walden dodala:

"Dojde k časovému skoku, objeví se nová organizace a bude tu naprosto nový příběh. Jde o aktuální příběh o potencionálním aktivování spících buněk na území Spojených států amerických. V pilotní epizodě budou odkazy na předchozí agenty CTU, kteří se ale neobjeví."

Pokud jde o účast Kiefera, tak zatím není jasné, jestli si třeba nestřihne cameo, ale určitě jedná o tom, že by se stal výkonným producentem.

Sám navíc prohlásil nejen to, že 24 hodin jsou pro něj uzavřenou kapitolou, ale také poznamenal:

"Říkám to od začátku, pravou hvězdou 24 hodin je myšlenka a tomu věřím z celého srdce. Věřím, že natočí něco skvělého a chytrého." 

Dal tedy vědět, že seriál může fungovat i bez něj. A snad má pravdu. FOX má v plánu natočit 12 dílů s tím, že datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Co říkáte na tuhle castingovou volbu?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat