Živí mrtví: Praštěný důvod, proč se fanoušci Maggie bojí o její život

Jaká prkotina způsobila poprask mezi fandy Maggie? POZOR, SPOILERY!!!

Dobrá, je pravda, že není moudré se příliš upnout k některé postavě z The Walking Dead (pokud to není Rick, Daryl nebo Carol). Tvůrci komiksové předlohy i seriálu nemají sebemenší problém s tím, nechat někoho zemřít a nemluvíme tu jen o vedlejších hrdinech. 

A tak jsou fandové některých postav hodně napjatí a obávají se osud svých favoritů. Poprask tak dokáže způsobit i zdánlivě nedůležitá věc jakou je změna účesu. Ano, změna účesu. 

Zdroj obrázku: Vanity Fair
Příkladem budiž Lauren Cohan (Maggie), která se na jedné akci objevila s novým sestřihem. Nad tím by asi většina lidí (kteří nepíší pro módní policii) mávla rukou, ale ne někteří z diváků Živých mrtvých. 

Několik jich začalo panikařit, že by mohlo jít o náznak toho, že na Maggie čeká nepěkný osud. 

Zní to šíleně, co? I když dobrá, určitou logiku to má. Je obvyklé, že hercům není dovoleno výrazně měnit vizáž, dokud hrají v daném seriálu, aby to nebylo pro diváky matoucí.

Ovšem, jiná "frizura" nemusí znamenat vůbec nic podstatného. V komiksu si Glenn (Steven Yeun) a Maggie ostříhali vlasy, což by mohl být jeden důvod, proč herečka zaskočila do kadeřnictví. A nebo se Lauren dohodla s produkcí, že si ostříhá vlasy a bude to zakomponováno do děje jako nedůležitý fakt, případně bude na obrazovce používat paruku.


Vynořují se ale i odvážnější spekulace, například ty, že scenáristé změní jeden z výrazných momentů z komiksu, kdy záporák Negan (Jeffrey Dean Morgan), který se představí ve druhé polovině šesté řady, rozmlátil hlavu Glennovi (Steven Yeun). Někdo má obavy, že basebalová pálka Lucille ukončí život Maggie. 

Je pravda, že jeden z tvůrců seriálu Scott M. Gimple naznačil, že se dočkáme ve spojení se skupinou zvanou Saviors, kterou vede právě Negan, jak momentů z komiksu, tak určitých odboček a tohle by mohla být jedna z nich.

Ale to jsou opravdu jen dohady, které začaly díky změně účesu. I to je dnes možné.

Chyběla by vám Maggie? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat