Kterým seriálům hrozí zrušení?

Ne každý projekt se dočká deseti řad.

Pomalu nám začíná zimní pauza a během ní často televizní společnosti řeší, které seriály si zaslouží další řady a naopak, které zřejmě dostanou stopku. V případě následujících sérií to vypadá spíše na druhou možnost.

Království (The CW)

Vlastně je překvapení, že se seriál drží na obrazovkách už tři roky, protože se už delší dobu potýká s malým počtem diváků. A to, že je vysílán v pátek, kdy většina mladých vyráží "pařit", tomu rozhodně nepomáhá.

Castle na zabití (ABC)

Aktuální řada zábavné kriminálky zažívá výrazný propad ve sledovanosti a tak se dá očekávat, že ABC utne sympatické ústřední dvojce tipec.

The Player (NBC)

Ne, že by šlo o špatnou podívanou, ale diváci o ni prostě nejeví zájem. NBC už dokonce ve vysílací dobu, kdy běžel tenhle svižný seriál, nasadilo novinku Jennifer Lopez Shades of Blue. A to samozřejmě není pro seriál The Player dobrá zpráva.

Mysteries of Laura (NBC)

Tahle podívaná nikdy nepatřila k velkým hitům. Vlastně je kupodivu, že se stále drží na obrazovkách. Nechválí ji novináři, diváci a sledovanost také nic moc.

Blood and Oil (ABC)

Nový Dallas se nekoná. Sice jde o vcelku zábavnou mýdlovou operu, ale diváci nejsou zrovna u vytržení a tak stanice ABC snížila počet dílů a to obvykle znamená, že další řada nehrozí.

Truth To Be Told (NBC)

Podobně je na tom i tento sitcom, který měl mít původně 13 epizod, ale nakonec jich bylo objednáno jen deset. A s ohledem na počet diváků se nové sezóny pravděpodobně nedočkáme.

Lovci zločinců (CBS)

Projekt sice kvalitní, ale ne extra sledovaný. Nová řada se tak dočká menší počtu dílů a to obvykle značí, že se blíží konec. Bylo by velkým překvapením, kdyby seriál pokračoval.

Kriminálka: Oddělení kybernetiky (CBS)

Seriály s nálepkou CSI si obvykle vedou slušně, ale to není případ Cyber. Tahle verze příliš neboduje a tak je pravděpodobné, že CBS bude hledat náhradu.

Sběratelé kostí (Fox)

Po tolika letech začínají být vyčerpaní diváci, tvůrci i herci. Ti navíc podali žalobu na stanici Fox, protože mají pocit, že je "ošulila" o peníze. A to by mohl být poslední hřebík do rakve seriálu.

Minority Report (Fox)

Přestože seriálové pokračování oblíbeného filmu není špatné, publikum se k obrazovkám nežene a dá se očekávat, že s čísly, která seriál generuje, stanice Fox brzy ohlásí konec.

Který seriál by vám chyběl nejvíc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat