Patá řada seriálu 2 $ocky začíná...


... už zítra 12. listopadu. Co čekat od nové sezóny ? POZOR, SPOILERY!

Naposledy jsme naše holky viděli, když odlétaly do Paříže na malý neplánovaný výlet. Caroline (Beth Behrs) jako manager cukrárny The High nedosáhla svého cíle být úspěšnou a Max (Kat Dennings) se rozsešla se svým mladistvým milencem z Irska.

Dvě socky a demoliční koule

V první epizodě nazvané "... and The Wrecking Ball" se plánuje demolice stavby, kde sídlí Bistro Williamsburgh a stejně i Maxiny Domácí Dortíky. Na vině je svět Broadwaye. Personál bistra a jeho majitel Han Lee (Matthew Moy) soustředí veškeré snahy na zachování svých míst a pracoviště. A již teď už nám musí být jasné, že Max a Caroline nebudou bohaté tak brzy, jak doufaly.



Jako další prosáklo, že Oleg (Jonahathan Kite) a Sophie (Jennifer Coolidge) se budou snažit o mimino a během sezóny se objeví host v podobě imitátora Barbary Streisandové Jimmyho Watche. Údajně by obě holky měly také najít nové lásky a výroční stá epizoda prý nabídne dívkám šanci zkusit si jiný život. Caroline si zkusí něco úplně nečekaného a Max si prý vyzkouší jaké to je být nechutně bohatá.

Jak se těšíte na novou řadu?



Sdílej na Google+

Autor: Sandra De Santa

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat