Flash: V dalším dílu nás čeká několik hodně velkých překvapení

Jakých? POZOR, SPOILERY!!!

Další epizoda seriálu Flash ponese název Gorilla Warfare, takže je asi jasné, kterého záporáka uvidíme (jasně, že je to Gorilla Grodd), ale nebude to jediná postava, se kterou už jsme měli tu čest. Překvapivě se na scéně objeví i Henry Allen (John Wesley Shipp).

Ten zmizel ze scény dříve, než bylo zdrávo. Celou první řadu se ho Barry (Grant Gustin) snažil dostat z vězení. Když se to povedlo, tak Herny svému synovi oznámil něco ve stylu, že musí být Flashem, ne jeho synem, sbalil si svých pět švestek a zmizel.

V nové epizodě ho ale znovu uvidíme, ostatně má důvod, aby se vrátil, Barry dostal od Zooma pořádně zabrat a je paralyzovaný, takže bude svého otce potřebovat, aby mu poskytl psychickou podporu, držel ho za ruku atd. atd..

Mnohem větší překvapení ale vyvolává promo a fotografie, na které je Harrison Wells (Tom Cavanagh) v kostýmu Reverse-Flashe. Ten byl zlikvidován v první řadě, poté, co pěkně dlouhou dobu "oblboval" naše hrdiny. Ale očividně si tým Flash nechal jeho kostým a jak to tak vypadá, byl to dobrý krok a našli pro něj využití.

Není těžké odhadovat, že důvod, proč je pravý Harrison v kostýmu Reverse-Flashe má něco společného s Gorillou Groddem, se kterým měl svérázný vztah Eobard Thawne. A toho určitě hodlají ústřední postavy využít.

Přesného vysvětlení se dočkáme už v úterý.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat