Amazing Race: Podívejte se na týmy z další řady

O milion dolarů si zasoutěží hvězdy Instagramu,YouTube a Vine.

Přestože aktuálně ještě běží 27. řada Amazing Race: O milion kolem světa, stanice CBS už připravuje (k mé radosti, společně se Survivorem je Amazing Race mou nejoblíbenější reality show) 28. řadu. A aby věci trošku okořenila, rozhodla se, že všichni soutěžící v následující sezóně budou osobnosti známé z různých sociálních médií jako je Instagram, Vine nebo YouTube. Tady jsou jednotlivé týmy.

Korey Kuhl a Tyler Oakley

Tyler s nějakými 7,7 miliony sledujících patří k nejvýraznějším YouTuberům. Korey je pak jeho nejlepší kamarád, který stojí za ceněným podcastem Psychobabble.

Jessica Versteeg a Brittany Oldehoff

Kamarádky Jessica a Brittany jsou aktivní především na Instagramu, kde mají dohromady cca 60 tisíc sledujících. Oficiálně jsou označovány jako Instagramové modelky (ať už to znamená cokoliv).

Scott a Blair Fowlerovi

Scott a Blair jsou otcem s dcerou. Blair spustila svůj YouTube kanál ve věku 14 let, věnuje se především módním a kosmetickým tématům a má nějakých 1,7 milionů odběratelů.

Cameron a Darius Bensonovi

Bratři Bensonovi se proslavili na Vine, kde předvádějí různé akrobatické kousky. Dohromady mají cca 3 miliony sledujících.

Marty Cobb a Hagan Parkman

Marty se do povědomí veřejnosti dostala díky videu, ve kterém velmi vtipně předvádí letušku, respektive její instruktáž o bezpečnosti během letu. Video má více než 22 milionů zhlédnutí. Soutěžit bude se svou dcerou Hagan.

Burnie Burns a Ashley Jenkins

Burnie je jedním ze zakladatelů Rooster Teeth, společnosti, která se specializuje na různá video pro YouTube, která využívají videoherních technologií. Kanál má cca 8,2 milionů odběratelů. Soutěžit bude se svou partnerkou Ashley.

Erin White Robinson a Joslyn Davis 

Nejlepší kamarádky Erin a Joslyn moderují kanál Clevver, který se zaměřuje na zprávy ze showbyznysu.

Sheri a Cole LaBrantovi

Cole patří k hvězdám Vine, kde má cca 6,5 milionů sledujících. Dá se odhadovat, že především slečen, které jistě ocení jeho z posilovny vycepované tělo. Milion se pokusí vyhrát se svou matkou Sheri.

Kurt Gibson a Brodie Smith

Brodie díky svému umu s frisbee (vznešený název pro létající talíř) získal více než milion odběratelů. Soutěžit bude se svým nejlepším kamarádem Kurtem, který také boduje díky frisbee.

Dana Borriello a Matt Steffaninina

Snoubenci Dana a Matt natáčejí skvělá taneční videa (včetně tutoriálu, kdybyste se chtěli pár kroků naučit). Matt má více než 2,4 milionů odběratelů.

Zach a Rachel Kingovi

Zach se proslavil předváděním magických triků na Vine, ke má cca 3,7 milionů odběratelů. Soutěžit bude s Rachel, se kterou se nedávno oženil.

Další řada se začne natáčet 15. listopadu.

Tak jak se vám soutěžící líbí?

Zdroj: CBS
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat