Ukázka z nové hororové série od tvůrce seriálu Živí mrtví

Co takhle další hororovou podívanou?

Robert Kirkman je autorem komiksu The Walking Dead. Ten se samozřejmě stal předlohou pro veleoblíbený zombie seriál Živí mrtví (se kterým Robert občas vypomůže). A jelikož tahle televizní lahůdka láme rekordy ve sledovanosti, není divu, že je zájem i o další Kirkmanovu práci. 

Tentokrát se šance chopila stanice Cinemax, která pracuje na seriálu Outcast. Ten se inspiroval u stejnojmenného komiksu o muži jménem Kyle Barnes, který má zkušenost s démonickým posednutím. 

Snaží se tak s pomocí reverenda Andersona zjistit, co se za těmito mysteriózními jevy skrývá. Seriál se začal natáčet v srpnu, bude mít deset dílů (respektive jeho první řada, pokud Outcast uspěje, určitě se dočkáme dalších) a Kylea si zahraje Patrick Fugit. Konkrétní datum premiéry zatím oznámeno nebylo, ale určitě to bude příští rok. 

Samotný trailer naznačuje, že půjde spíše psychologické drama s hororovými prvky, než o pravověrný horor, ale to rozhodně není výtka. Zatím to vypadá na mrazivou podívanou s hutnou atmosférou a to si já nechám rád líbit. 

Co říkáte na ukázku? 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat