Kterým seriálovým novinkám hrozí zrušení?

Nebylo by žádným překvapením, kdyby tyhle novinky dostaly v nejbližší době červenou.

Televizní svět je krutý. Seriál může být sebelepší, ale pokud nepřiláká k obrazovkám dost diváků, tak se s tím obvykle stanice nepářou a bez mrknutí oka daný projekt zruší. Které novinky jsou v ohrožení v aktuální chvíli? 


Sledovanost premiéry: 3,1 milionů diváků
Sledovanost aktuálního dílu: 2,07 milionů diváků

Zábavná a vtipná sci-fi podívaná rozhodně nenudí, ale jejím problémem je, že je pokračováním veleoblíbeného filmu, což někteří těžce nesou. A ti, kterým to nevadí, zase asi nejsou rádi, že stylově se seriál od předlohy dost odklání (sází na nadhled). Dá se čekat, že Minority Report bude jedním z prvních (nebo úplně první) zrušenou novinkou této sezóny. 


Sledovanost premiéry: 6,36 milionů diváků
Sledovanost aktuálního dílu: 5,27 milionů diváků

Novodobý Dallas se dočkal průměrných recenzí a ani diváci zřejmě nemají zrovna zájem sledovat příběhy točící se kolem ropného byznysu. Premiérový díl si nevedl příliš dobře a situace se ještě zhoršila u další epizody, které ubylo více než milion diváků. 


Sledovanost premiéry: 4,68 milionů diváků
Sledovanost aktuálního dílu: 4,58 milionů diváků

Akční novince sice nemizí publikum ve velkém, vlastně ubylo jen malé množství lidí. A bylo by to fajn, kdyby by se první díl dočkal slušné sledovanosti. Jenže 4,68 milionů není kdovíjaký úspěch, takže i minimální odliv diváků může znamenat trable.


Sledovanost premiéry: 4,04 milionů diváků
Sledovanost aktuálního dílu: 2,97 milionů diváků

V tomto případě nejsem příliš překvapený, že se Scream Queens potýkají s nedostatkem diváků. Jednoduše jsou moc ujeté a bizarní na to, aby oslovily širší publikum. Je to ale škoda, jde o skvěle sarkastickou poctu hororovému žánru. Jenže styl seriálu prostě není pro každého. Tiše ale doufám, že se dočkáme alespoň jedné kompletní řady. 

Zrušení které novinky by vás mrzelo nejvíce? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat