Hrozí tvůrcům Městečka South Park žaloba na 10 milionů dolarů?

Zamíří autoři South Parku k soudu?

Před nějakou dobou se objevila informace, že stránka Yelp, kde lidé mohou hodnotit různé služby, žaluje tvůrce drzého seriálu Městečko South Park o 10 milionů dolarů a to kvůli epizodě You´re Not Yelping.

Ale jak se ukázalo, tak zpráva, kterou mnohé servery prezentovaly jako reálnou, je čistým výmyslem a Yelp nemá v plánu hnát ty, kteří stojí za South Parkem k soudu.

Je pravda, že zpráva působila docela skutečně, tedy alespoň většina z ní, ovšem vyjádření Fappyho, antimasturbačního delfína (maskota jedné náboženské organizace), mohlo naznačit, že jde o výmysl:

"Předtím, než jsme se objevili na Yelpu, jsme neměli problém cestovat po celé zemi a promlouvat k dětem na základní škole o nebezpečích a následujících masturbace. Teď, díky špatným recenzím na Yelpu, začínají lidé zpochybňovat naši morálku a etiku, jako by to snad bylo důležité. To, že jsem byl třikrát zatčen za masturbaci na veřejnosti a každý z těchto případů byl omilostněn guvernérem, neznamená, že naše federální dotace a vládní podpora s tím mají něco společného. Tyto domněnky recenzentů na Yelpu způsobují v této zemi pokračování smrtelné závislosti na samoznásilnění a ve finále je to velká masturbace, kdo zvítězí. Je to ostudné." 

Přece jen, tohle už mohlo vyvolat pochyby, že zpráva není míněna úplně vážně. Nakonec se tedy ukázalo, že žádný soudní spor nehrozí (ne ze strany Yelpu, jinak je Městečko South Park pod palbou kritiky docela často) a ani se nemusíme bát toho, že by Fappy nemohl dál dětem tvrdit, že sahat si na "nádobíčko" je smrtelné.

Sledujete South Park? Líbí se vám jeho drsný humor?

Zdroj: NBC


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat