Ani hrozba rozvodu nedonutila jednoho z tvůrců, aby prozradil osud Jona Snowa

Manželka Davida Benioffa promluvila. POZOR, SPOILERY!!!

Kdo neřeší návrat Jona Snowa (Kit Harrington), jako by nebyl. Půlka světa (skoro nepřeháním) spekuluje o tom, zda tuhle postavu uvidíme i v další řadě. Neustále se objevují "zaručené" informace, že ano, ty jsou poté vyvráceny, takže vlastně skoro nikdo netuší, jak to bude.

Dokonce ani manželka jednoho z tvůrců Davida Benioffa, herečka Amanda Peet nezná osud oblíbené postavy. A to už je co říct, že ani milovaná choť neví, čeho se v dalších dílech, které se objeví na jaře, dočkáme:

"Požádala jsem o fyzický důkaz, že tam je a ne pouze, zda tam je, to je to, o co jsem ho požádala: řekla jsem něco jako, ´Nerozvedu se s tebou. Jediné, co potřebuji je fyzický důkaz, že tam je, že má dialogy a neleží pouze na pohřební hranici a potom zůstanu tvou ženou´, a on měl jen děsivý pokerový výraz. Nevím, jestli ho dál miluji. Stále se cítím zrazená. Stále se cítím zrazená jako fanynka a manželka."

Samozřejmě, že to Amanda bere s humorem, žádný rozvod nehrozí (ne kvůli Hře o trůny). A Davidovi se musí nechat, že umí udržet tajemství. Když to z něj "nevytáhne" ani jeho žena, tak už asi nikdo.

Co myslíte, uvidíme znovu Jona nebo ne?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat