Z Nation: V seriálu se objeví autor knižní předlohy ke Hře o trůny George R.R. Martin

Hádejte, koho si zahraje.

Zombie odpověď stanice Syfy na hitovku Živí mrtví nazvaná Z Nation není úplně skvěle hodnocená, ale sledovanost ujde, takže se 11. září dočkáme startu druhé řady. Holt, špatné recenze zamrzí, ale hlavní je počet diváků, kteří usedají k obrazovce.

Fotografii zombie George nabídl magazín Entertainment Weekly
A ti, kteří budou sledovat další epizody (konkrétně osmou) se mohou těšit na velmi zajímavé cameo. V seriálu se totiž objeví spisovatel George R.R. Martin.

Koho si zahraje? Vlastně sám sebe, i když se dočkáme menší změny. Samozřejmě, že půjde o jeho zombie verzi. A aby to bylo ještě trošku šílenější, tak tahle jeho podoba už bude mít hotový dlouho očekávaný šestý díl jeho knižní série nazvaný Vichry zimy a dokonce bude propagovat sedmou knihu "A Promise of Spring" (skutečný sedmý díl se bude jmenovat "A Dream of Spring").

Pokud jde o zakomponování George do příběhu, tak se představí v dějové lince o muži, který si říká The Collector a jeho koníčkem je "sbírání" zombie celebrit (zajímalo by mě, jaký by byl zájem třeba o nemrtvého Justina Biebera).

Martin o tomto dost ujetém nápadu prohlásil:

"Chtěl jsem svým fanouškům dokázat, že i v době zombie apokalypsy budou vycházet knihy ze série Píseň ohně a ledu."

Zní to střeleně, ale Z Nation je hodně za vlasy přitaženou podívanou, takže to vlastně není až tak překvapující. Navíc, není to poprvé, co se Martin ukáže v nějakém pořadu stanice Syfy. Všímavý divák ho jistě zaznamenal v poněkud "brakovitém" (nicméně zábavném) filmu Žraločí tornádo 3.

Přiznám se, že mi to trošku zní jako apríl, ale je září, takže to vtípek není. Co si o tom myslíte?



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE