Top Gear: Proč si jeden z moderátorů myslí, že byl vyhazov Jeremy Clarksona dobrá věc?

Na všem špatném je něco dobrého?

Určitě si vzpomínáte, že před nějakou dobou byl z veleúspěšného magazínu Top Gear vyhozen bouřlivák Jeremy Clarkson. Důvodem bylo to, že mu produkční k jídlu nedonesl steak, jak si moderátor přál a ten mu za to jednu vrazil.

Jeho dva kolegové James May a Richard Hammond drželi s kamarádem basu a opustili pořad stanice BBC s ním. Nahradil je Chris Evans (nejde o představitele Kapitána Ameriky, aby bylo jasno).

Trojice pak hledala nový televizní domov a nakonec se dohodla se společností Amazon, která nabídne nový motoristický pořad skrze svou streamovací službu. A podle Hammonda je ve finále dobrá věc, že to dopadlo, jak to dopadlo:

"Jsme v nejlepším postavení vůbec, abychom pokračovali v tom, co umíme nejlépe. Bylo nutné udělat hromadu věcí, protože nabídneme novou verzi, nové věci a to nás dělá silnějšími. Je to fantastická výzva." 

Pravda je, že Amazon byl velmi štědrý. Pořad dostal pro 36 epizod k dispozici hodně slušnou částku 250 milionů dolarů a s tím už se dají provádět hodně zajímavé ptákoviny. A nemám pochyby o tom, že právě to mají pánové v plánu.

A co si vůbec Hammond myslí o tom, že Jeremy dal pěstí produkčnímu Oisinovi Tymonovi za to, že dostal jen polévku a tác se studeným masem? To prozradil pro The Times:

"Poslouchejte, do toho se nechci pouštět. Měli bychom se pohnout dál. Každý, kdo do toho byl zapojen, se poučil a já nehodlám nikoho obviňovat."

Tak o tom žádná, Oisin ví, že když chce Jeremy steak, tak mu nemá nabízet nic jiného (i když to nebyla úplně vina produkčního, hotelový kuchař musel jít domů, takže nebyl nikdo, kdo by připravil žádanou flákotu masa) a Clarkson si snad uvědomil, že i když je hvězda, nemůže si dovolit vše.

Nový motoristický pořad se na Amazonu objeví někdy v průběhu roku 2016.

Myslíte, že to Clarkson přehnal nebo věříte, že on si to může jako celebrita dovolit?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE