Téma: Nejpřitažlivější seriálové mimozemšťanky - Přicházejí z vesmíru a jsou pořádně sexy

Krásky, které k nám přišly z jiných světů.

Šestka (Tricia Helfer) z Battlestar Galactica

Šestka ze seriálu Battlestar Galactica patří k nejlegendárnějším sci-fi sexsymbolům. Stačí vyslovit její jméno a většině nerdům a geekům se rozzáří jejich světelný meč jako na povel. Z kanadské krásky Tricie Helfer se díky roli stala modla hromady fandů vědecko-fantastické fikce. Mimochodem, Tricia se objevila v časopisech Playboy, Maxim a dalších, kde předvedla své křivky, což mnohé také velmi potěšilo.










Sedmá z devíti (Jeri Ryan) ze Star Trek: Voyager

Jeri Ryan si zahrála ve spoustě projektů, ale těžko překoná roli, kterou ztvárnila ve Star Trek: Voyager. Bývalý Borg, který se stal členem posádky, z ní udělal nejen hvězdu, ale především sexsymbol. A není se čemu divit, dostala kostým, který hodně zdůrazňoval její křivky a stal se legendárním. Jen tak pro zajímavost, Jeri se k obsazení Star Trek: Voyager přidala ve třetí řadě a sledovanost vyskočila o 60 %.








Stahma (Jaime Murray) z Defiance

Je to manipulativní potvora, která vám bez mrknutí oka vrazí kudlu do zad. Ale to nemění nic na faktu, že je to hodně přitažlivá zástupkyně mimozemské rasy. Řeč je o bělostné Stahmě ze seriálu Defiance. Ta se velmi ráda promenáduje ve velmi úsporném oblečení, hodně často se koupe a ukazuje svou extrémně mléčnou pokožku. A divákům (hlavně těm mužským) to určitě nevadí.










Anna (Morena Baccarin) z V

Morena je zkušenou herečkou, pokud jde o sci-fi série. Objevila se v kultovním Firefly nebo ve Hvězdné bráně. V projektu V pak ztvárňuje dokonce vůdkyni mimozemské rasy, která tvrdí, že na Zemi přichází v míru. A kdo by nevěřil někomu, kdo má kukadla jako zrcadla, že? Ovšem, nepřekvapivě se ukáže, že zase tak mírumilovné úmysly návštěvníci z vesmíru nemají. Ale alespoň se na ně dobře kouká (tedy, pokud se neukáží v plné "kráse", jejich skutečná podoba zrovna přitažlivá není)








T´Pol (Jolene Blalock) ze Star Trek: Enterprise

Ve Star Treku se tukovým záhybům zrovna nefandí. Návrháři kostýmů vytváří kousky, které neskryjí žádnou vadu. Ale u Jolene Blalock ani nemusí, protože tahle americká herečka se rozhodně nemá za co stydět. Ve Star Trek: Enteprise ztvárnila subkomandérku T´Pol, které je zástupcem rasy Vulkánců. Ti nejsou zrovna známí svou citlivostí a rozverností, ale právě chladný a racionální přístup ve spojení s nepřehlédnutelnou vizáží, udělaly z T´Pol velmi oblíbenou a přitažlivou postavu.

Která mimozemská kráska je vaší oblíbenou?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE