Outlander/Cizinka: Co se chytá ve druhé řadě?

Produkce druhé řady je v plném proudu. Na co se máme těšit?

Aktuálně probíhá natáčení další série povedené Cizinky (v originále Outlander). Už tak vypluly na povrch nějaké informace o tom, co můžeme očekávat.

Například strávíme velké množství času v Paříží. Ovšem, mnohem zajímavější zprávou je, že s největší pravděpodobností uvidíme dceru Claire (Caitriona Balfe) a Jamieho (Sam Heughan), která se jmenuje Brianna.

Tedy, to samo o sobě není až takové překvapení. Ve druhé knize (Vážka v jantaru), která posoužila jako hlavní inspirace pro chystanou druhou řadu, se Brianna objevuje, ovšem vypadá to, že její příběh v seriálové verzi bude inspirovaný čtvrtou knihou nazvanou Bubny podzimu.

Během castingů bylo totiž u postavy Brianny uvedeno toto:

"Brianna tajně sledovala svou matku zpět v čase, aby našla svého otce, kterého nikdy nepotkala a svou rodinu, kterou nikdy nepoznala."

To odpovídá zápletce čtvrté knihy a ne druhé. Nejde o kdovíjaké překvapení. Není to poprvé a určitě ne naposledy, co se seriálová verze výrazně liší od té knižní. Zda to bude v případě Cizinky ku prospěchu věci nebo to seriálu spíše ublíží, to zjistíme někdy během příštího roku, kdy má další řada premiéru.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE