Moderátor Jimmy Kimmel si utahuje z diváků. Ukázal jim iPhone první generace a tvrdil jim, že jde o nový model 6S. Zbaštil mu to někdo?

Poznali lidé, že jde o nejstarší verzi iPhone nebo skočili moderátorovi na špek?

Moderátor Jimmy Kimmel ve své show Jimmy Kimmel Live! rád provádí různé skopičiny. Tentokrát se zaměřil na nejnovější produkt společnosti Apple iPhone 6S a rozhodl se, že vyšle do ulic jednoho ze svých kolegů, aby vyzpovídal lidi, jaký mají na nový telefon názor.

Chyták byl ale v tom, že se lidem nedostal do ruky nový iPhone, ovšem model úplně první generace. Poté dostali tázaní šanci podělit se o své názory na superžhavou "novinku". V následujícím krátkém videu se můžete podívat na to, zda někdo zhltnul návnadu i s navijákem nebo všichni poznali, že se jedná o původní verzi iPhone.



Nevím, jestli je smutné nebo vtipné, kolik lidé nepoznalo, že jde o první iPhone z roku 2007. Je pravda, že Apple chrlí nové telefony s velkou kadencí (což do něj bohužel odkoukaly i konkurenční firmy) a tak mezi jednotlivými modely nejsou až tak velké rozdíly, ale i tak by asi měli lidé odhalit, že v ruce třímají model první generace.

Pobavili jste se nebo vám to přijde smutné?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE