Máte málo zombíků? Dobrá zpráva, chystá se další seriál Živí mrtví. Ale webový

Ne, že by to bylo překvapení.

Živí mrtví lámou rekordy ve sledovanosti, Živí mrtví: Počátek konce (recenze) lámou rekordy ve sledovanosti, takže není žádným šokem, že stanice AMC pokukuje po další možnosti jak využít nebohé oživlé mrtvoly a nalákat ještě více diváků.

A je nová doba, která fandí všemu online, takže tvůrci přišli s tím, že vznikne další seriál, ovšem webový. Ten ponese název Fear the Walkind Dead: Flight 462.

Nemusíte být géniové, abyste z názvu pochopili, o co zhruba půjde. Jasně, že budeme sledovat osudy cestujících a posádky komerčního letu a to ve chvíli, kdy propukne zombie apokalypsa.

Vůbec to nezní jako špatný nápad. Uzavřený prostor letadla může být pro účely podobného projektu fajn. Znáte to, není kam utéct, u lidí se začnou projevovat jejich skutečné povahové rysy (a obvykle ne moc pěkné...).

Webová série bude mít 16 epizod a nejdříve se objeví na stránkách AMC.com a to už čtvrtého října. Následně se budou jednotlivé části vysílat během reklamních přestávek v šesté řadě Živých mrtvých. Tím pádem nemohou být jednotlivé díly moc dlouhé a také, že nebudou, nepřesáhnou stopáž jedné minuty.

Mimochodem, pokud si pamatujete padající letadlo ze seriálu Živí mrtví: Počátek konce, tak to byl zřejmě právě let číslo 462.

Další zajímavostí je, že jeden z přeživších z webové epizody zamíří do druhé řady Živí mrtví: Počátek konce.

Podíváte se i na webový seriál?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat