Hra o trůny: Hit letošního Halloweenu? Kostým "hanby" ve stylu královny Cersei

To už snad ani není možné.

U nás zatím Halloween až tak nefrčí (což mi nějak nevadí), ale v USA jde o svátek, který už dávno není jen o tom, že děti obíhají sousedy, žebrají o sladkosti a doufají, že mezi bonbony nebude žiletka. Jde o dobu, kdy se geekové mohou obléct do kostýmu svých oblíbených filmových, televizních, komiksových nebo herních postav a nikdo se jim nebude smát a slečny se zase vecpou do něčeho, v čem vypadají jako prostitutky, ale nemusejí se děsit toho, že na někdo bude koukat skrze prsty.

Zdroj: HalloweenCostumes.com
A co bude hitem letošního Halloweenu? Něco hodně ujetého. Netřeba připomínat, že Hra o trůny je kultovní záležitostí a není divu, že mnoho lidí našlo inspiraci pro svůj "ohoz" právě v tomto hitovém seriálu HBO. Ovšem, teď přišly stránky HalloweenCostumes.com s návodem, jak si vytvořit kostým královny Cersei (Lena Headey).

Na tom pořád není nic divného. Jenže nejde o žádné její honosné šaty, které v seriálu nosila. Bavíme se tu o kostýmu "hanby". Jinak řečeno, zájemci se obléknou jako zostuzená královna, která musela projít Královým přístavištěm nahá, zatímco na ni tamější obyvatele plivali a házeli zeleninu.

A aby to bylo ještě působivější, tak vám stránky poradí, jak vytvořit i kostým septy, která královnu doprovázela a zvonila na zvonec, aby každý věděl, že se něco děje.

Autoři nápadu mají mimochodem smysl pro humor, takže doporučují, abyste ještě s pomocí dvou dřívek cenzurovali intimní partie Cersei.

No, jsem zvědav, kolik slečen vyrazí na party v podobném kostýmu. Obléknout se jako zajíček z Playboye nebo zkrvavená šlechtična ze Hry o trůny, to je velké dilema.

Co na to říkáte?

Pokud byste si chtěli podobný kostým vyrobit, tak tady je přehled toho, co budete potřebovat.

Zdroj: HalloweenCostumes.com



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat