Celebrity Apprentice: Novým moderátorem úspěšné reality show bude sám velký Arnold Schwarzenegger

Nahradí Donalda Trumpa.

V USA běží hromada reality show. A jednou z nich je i pořad The Apprentice. Jeho námět není nějak složitý, skupinka svérázných soutěžících plní různé na byznys zaměřené úkoly s tím, že vítěz získá šanci být "učedníkem" legendárního obchodníka Donalda Trumpa.

Existuje také mutace, ve které soutěží celebrity (no spíše "celebrity"), která je nepřekvapivě nazvaná The Celebrity Apprentice. A právě její další řada se objeví v televizní sezóně 2016/2017. Ovšem, nebude ji moderovat zmíněný Trump, který má plné ruce se svou politickou kampaní. A ono každodenní urážení kdekoho zabere spoustu času.

NBC tak hledalo náhradu za drsného byznysmena s "přehazovačkou". A už je to tady, za Trumpa zaskočí Arnold Schwarzenegger. Ano, skutečně je řeč o Arniem, který se proslavil třeba rolí Terminátora.

To je poměrně velké překvapení. Na jedné straně je nutné poznamenat, že rakouský svalovec zvládl už hromadu věcí. Od úctyhodné kulturistické kariéry (i když trošku poznamenané užíváním steroidů, což Arnie sám přiznal), přes politickou profesi (působil dvě volební období jako guvernér Kalifornie), až k velkým hereckým úspěchům. Na té druhé straně je nutné poznamenat, že jako podnikatel párkrát zaškobrtl, například síť restaurací Planet Hollywood, kterou Arnold spoluzaložil, nepatří zrovna k nejúspěšnějším.

Ovšem, jeden z šéfů NBC Paul Telegdy si je jistý, že Schwarzenegger je ten pravý:

"Jsme nadšení, že započneme novou kapitolu v příběhu série Apprentice. Arnold Schwarzenegger je ztělesněním globální značky v zábavě a byznysu a jeho úspěchy v politické sféře mluví samy za sebe. Byla to Arnoldova vášeň pro formát Marka Burnetta a Donalda Trumpa, který budovali poslední desetiletí, stejně tak jako jeho nový přístup k tomu, jak ho představit dnešnímu publiku, co z něj udělali toho pravého muže pro tuto práci. 

Mark Burnett (stojí například i za hitovým Survivorem) dodal:

"Poté, co opustil pořad kvůli politické funkci, dal Donald jasně najevo, že chce aby ´The Celebrity Apprentice" pokračoval v získávání milionů dolarů pro charitu a teď NBC našlo neuvěřitelného nového vůdce, který to zvládne. Guvernér Schwarzenegger využije své rozsáhlých a velmi úspěšných obchodních, politických a mediálních zkušeností, aby vyzdvihl tuto hitovou sérii do nových výšin."

Je faktem, že se Trumpovi a jeho kolegům podařilo za sedm řad The Celebrity Apprentice vybrat úctyhodnou částku více než 15 milionů dolarů, která putovala na charitu, takže by byla škoda s tím přestávat. Navíc jde stále o jeden z nejúspěšnějších pořadů, pokud se bavíme o reality show.

A nejsem sice jasnovidec, ale vsadím se, že Arnie jako moderátor přitáhne k obrazovce nové diváky.

Znáte tenhle pořad? Myslíte, že je Arnold vhodným nástupcem za Trumpa?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE