Arrow: Stephen Amell opravdu ale opravdu chce, aby si zápasnice MMA Ronda Rousey zahrála v jeho seriálu

Stephen by rád viděl drsnou slečnu z Rychle a zběsile 7 v Arrowovi.

Ronda Rousey je profesionální zápasnicí MMA (smíšená bojová umění), ale stejně jako mnoho jejích kolegů, i ona se pokouší prorazit jako herečka. A docela se jí to daří.

Nalijme si čistého vína, herecky moc vybavená není, ale pro role v akčních filmech je jako dělaná. To předvedla například v Rychle a zběsile 7 (2015) nebo v Expendables: Postradatelní 3 (2014)

Aktuálně běží na internetu fanouškovská kampaň, kdy se někteří lidé snaží prosadit Rondu jako kandidátku na roli v komiksovém filmu Captain Marvel (2018). Samozřejmě, jde zatím o zbožné přání jejich obdivovatelů, ale někdy podobné akce účinek mají. I když tady o tom pochybujeme, protože zatím není Ronda tak zkušená, aby utáhla celý film na svých téměř mužských bedrech. 

Ovšem, možná by se herečka mohla objevit v komiksovém projektu, i když jiném. Je tu řeč o seriálu Arrow. Představitel hlavní role Stephen Amell a jeho kolegové by rozhodně byli pro. Sám Amell na otázku, zda je šance, že by se Ronda v projektu mohla předvést, odpověděl takto:

"Ronda Rousey by si mohla zahrát... Ronda Rousey by mě klidně mohla nahradit v jedné epizodě, kdyby chtěla. V tuhle chvíli může Ronda Rousey dělat doslova, co chce... mně... i v seriálu!"

To je ale prasák, ten Stephen. Navíc je zadaný. Samozřejmě, částečně to byla (asi) legrace, ale faktem je, že nedávno Amell chtěl, aby se v seriálu ukázal Matt Ryan jako Constantine a za pár týdnů se v traileru na čtvrtou řadu Arrowa objevil kdo? No jasně, že Matt. 


Nová řada seriálu startuje 7. října. Chtěli byste v ní vidět Rondu? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE