Arrow: Stephen Amell není hrdinou jen na obrazovce. Pomáhá i v reálném životě. Třeba nemocným dětem

Sympatický herec pomohl vybrat velmi slušnou částku pro dětský hospic.

Pokud si myslíte, že představitel Olivera Queena/Arrowa si v létě hodil nožky nahoru a popíjel drinky na nějaké luxusní pláži, tak se pletete. Stephen Amell se totiž rozhodl splnit si svůj dětský sen a stát se (alespoň na moment) wrestlerem.

Zdroj fotografie: Oficiální facebookové stránky Stephena Amella
Zúčastnil se charitativního zápasu se soupeřem, který si říká Stardust (Cody Rhodes). Cílem bylo vybrat peníze pro dětský hospic. Za tímto účelem byla prodávána trička, kdy výtěžek z jejich prodeje poputuje na novou zábavní místnost nazvanou Dream Space.

Původní cíl byl prodat alespoň tisíc kusů, ale finální číslo je mnohem vyšší a to více než 15 000. Nakonec se tedy podařilo získat skoro 300 tisíc dolarů, které oba pánové, jak Stephen Amell, tak představitel Stardusta Cody Rhodes, přišli předat do nemocnice Emily´s House, kde se setkali se zdejším personálem a dobrovolníky.

Amell o nich prohlásil, že jde o "skutečné superhrdiny" a má recht, starat se o děti, ke kterým osud nebyl zrovna milosrdný, to je něco, co si zaslouží poklonu.

Peníze pak byly darovány ve jménu Olivera Muirheda, což byl chlapec, který sám v hospicu pobýval a to až července, kdy bohužel podlehl leukémii.

Vždy je pěkné vidět, že se celebrity nestarají jen o sebe a pomáhají i ostatním. Ale u Stephena mě to nepřekvapuje, to byl vždy sympatický chlapík.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE