Nejlepší seriálové páry: Které dvojice by spolu měly vydržet na věky věků?

Tyhle seriálové lásky by si zasloužily být šťastné až do smrti.

Fox Mulder (David Duchovny) a Dana Scully (Gillian Anderson) v seriálu Akta X

Není to tak dlouho, co tvůrci oznámili, že v chystané minisérie už nebude tahle dvojka spolu. A to je škoda, protože jsem určitě nebyl sám, kdo během sledování seriálu doufal, že se dají dohromady. Nakonec k tomu došlo, ale nevydrželo to zase tak dlouho a v nové řadě už nebudou párem. To mě docela mrzí, protože tohle duo bylo důkazem, že protiklady se opravdu přitahují.


Temperance "Kůstka" Brennan (Emily Deschanel) a Seeley Booth (David Boreanaz) v seriálu Sběratelé kostí

Je to tak a ne jinak, protiklady se opravdu přitahují. Tihle dva dalším důkazem, že to platí. Extrémně racionálně smýšlející antropoložka a sportu fandící agent FBI, to je dvojice, která nezní zrovna kompatibilně. Ale očividně je to omyl, protože tenhle tým šlape jako hodiny. Prostě jim do velmi dobře klape. Jasně, že to občas zaskřípe, ale ve kterém vztahu se to nestává, že?

David Addison (Bruce Willis) a Maddie Hayes (Cybill Shepherd) v seriálu Měsíční svit

Nesourodé dvojice fungovaly, fungují a fungovat budou. Podívejte se Maddie a Davida. Ona je kultivovaná konzervativní dám, on je "lidový" člověk, který si na nic nehraje. A přestože se zpočátku neměli zrovna v lásce, postupem času se ze vzájemné averze zrodilo něco mnohem hezčího, u čeho se dojímala hromada lidí a div nezačali ronit slzy štěstí, když se tihle dva dali dohromady.


Pam Beesly (Jenna Fischer) a Jim Halpert (John Krasinksi) v seriálu Kancl

To v případě Pam a Jima je hned od prvních vteřin jasné, že jsou pro sebe jako stvoření. Zábavní, veselí, charismatičtí, mají toho spoustu společného. A není tak divu, že se z nich stane nerozlučná dvojka. A přestože se na nebi párkrát objevily mráčky, tak bylo jasné, že to nakonec dobře dopadne a tyhle dva nic nerozdělí.

Ross Geller (David Schwimmer) a Rachel Green (Jennifer Aniston) v seriálu Přátelé

Upřímně, nejde o pár, kterému bych držel palce ze všech nejvíc, ale pokud se bavíme o televizních dvojkách, tak prostě nejde nezmínit Rachel a Rosse. Ti to měli trošku jako na houpačce, ale všem asi bylo jasné, že nakonec skončí ruka v rukávě a RR budou spolu. Kdyby k tomu nedošlo, byla by určitě hromada diváků pěkně načuřená.

Lois Lane (Erica Durance/Teri Hatcher) a Clark Kent (Tom Welling/Dean Cain) v seriálech Smallville a Superman

Urostlý mimozemšťan, který má dojem, že si nasadí brýle a nikdo ho nepozná a reportérka s hodně ostrým jazykem. Těžko hledat v komiksovém světě známější dvojici. Clark a Lois, Lois a Clark, ti dva fungují jak v kreslené podobě, tak v té hrané. To už jsme zjistili několikrát, například v seriálech Superman nebo Smallville.

Homer (Vlastimil Bedrna/Vlastimil Zavřel) a Marge Simpsonovi (Jiří Lábus) v seriálu Simpsonovi

Kdy už jsme u těch kreslených postaviček, tak je nezbytné zmínit Marge a Homera. Hlavně proto, že jde o jednu z nevysvětlitelných záhad. Proč je kruci tak milá a pohledná ženská jako je Marge s někým, jako je Homer? Odpověď je jednoduchá, lásce člověk neporučí. A i když je Homer děsné jelito, tak své kouzlo má.

Jaký seriálový pár je podle vás nejlepší? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE