Nový film Spawn bude temný, mládeži nepřístupný, levný a Spawn v něm neřekne ani slovo

Překvapení.

Pokud jste fandové temného komiksu Spawn, asi vám nemusím připomínat, že vzniká nový film. Ovšem, před nějakou dobou bylo vcelku překvapivě oznámeno, že ústřední postavou nebude Spawn, ale policista jménem Twitch (celý článek). Teď tvůrce předlohy, scenárista a režisér v jedné osobě Todd McFarlane přišel s další zajímavou informací:

"Rád bych vysvětlil, že to budou mé Čelisti. Spawn v celém filmu neřekne ani slovo, stejně jako tomu bylo v případě 'Čelistí'. Je to o šerifovi a lidech, kteří honí ducha. Tak to je... Hlavní rolí není Spawn, hlavní rolí je policista, stejně jako šerif Brody z 'Čelistí.' Myslím si, že jsme schopni získat opravdu výrazného herce, kterého chceme. Na rozdíl od supehrdinského filmu nepotřebujeme, aby byl herec namaskován nebo chodil do posilovny. My prostě potřebujeme, aby hrál."

Todd také znovu potvrdil, že můžeme očekávat hodně drsnou podívanou:

"Bude to temné, intenzivní, vážné, mládeži nepřístupné. Nebude to superhrdinský film. Nemyslím si, že by to většina lidí takto nazvala. Bude to nadpřirozených thriller, stejně jako spousta dobrých děsivých filmů. Jediná věc, která v tomto filmu bude fantastická, je Spawn a vše ostatní je normální."

S ohledem na výše zmíněné nebude Todd potřebovat velký balík peněz. Vlastně se snaží, jak to jen jde, aby nepřekročil hranici 10 milionů dolarů, což je rozpočet, který spíše odpovídá nezávislým filmům, než klasickým hollywoodským projektům. Ovšem, jak je zřejmé, tohle rozhodně nebude další superhrdinský blockbuster.

Film by měl do kin dorazit během příštího roku.

Zdroj: azcentral
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat