Kapitán Amerika přijme v Avengers: Infinity War odkaz Nomáda, potvrdil režisér

To je fajn.

Už dlouho se řeší to, zda z bývalého Kapitána Ameriky (Chris Evans) bude v Avengers: Infinity War Nomád.

V komiksu tohle jméno Kapitán Amerika přijal poté, co zjistil, že americká vláda není taková, jak doufal. Nechal si narůst vousy a přestal plnit úkoly pro americké hlavouny, ale stále bojoval proti nespravedlnosti.

Pokud jde o filmovou verzi, tak v minulosti bylo řečeno, že sice Kapitán přijme "ducha" Nomáda, ale Nomád z něj nebude. Teď k tomu režisér Joe Russo dodal následující:

"... Myslím, že jsme to zmínili v minulosti, není to překvapením a myslím si, že jste to viděli v traileru, že přijal ducha Nomáda. Vždy to bylo naším úmyslem od chvíle, když jsme začali mít něco společného s touto postavou a jejím přetvořením. To je to, co se nám líbí, to je to, co nám přijde zajímavé."

Zajímavé to rozhodně jde. Z pravděpodobně nečestnějšího člena Avengers se stal někdo, kdo se nebál postavit se proti těm, kterým v minulosti bezmezně důvěřoval. Ale spory budou muset jít stranou, protože je tu větší problém a tím je Thanos (Josh Brolin).

SOUVISEJÍCÍ: THANOS BUDE V AVENGERS: INFINITY WAR EXTRÉMNĚ NEBEZPEČNÝ

Tedy, i bývalý Kapitán Amerika s duchem Nomáda se bude muset přidat na stranu exparťáků, kteří proti němu bojovali v Captain America: Občanská válka (2016).

Avengers: Infinity War mají premiéru 26. dubna.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat